Cutfather går til TV2

Den tidligere ' X Factor'-dommer hjælper Tourette-ramte med at lave musik

Mich Hedin - alias Cutfather, er mentor for en række unge i en ny programserie der skal sendes på TV2 til efteråret. (Foto: Mogens Flindt).
Mich Hedin - alias Cutfather, er mentor for en række unge i en ny programserie der skal sendes på TV2 til efteråret. (Foto: Mogens Flindt).

Mich ' Cutfather' Hedin, 44, er blevet mentor for en gruppe unge, der alle har det tilfælles, at de lider af Tourettes syndrom.

Gennem seks afsnit skal den tidligere ' X Factor'-dommer hjælpe deltagerne med atvise, hvordan musik og sang har en positiv indflydelse og skaber mærkbare forbedringer i forhold til tics og udbrud.

Læs også:

Kong dramaqueen: Blachman bare bedst!

Serien, der er ved at blive optaget lige nu, skal sendes på TV2 i efteråret.

Den er baseret på det engelske ' Tourettes: Let Me Entertain You', der blev sendt på BBC i efteråret.

Alle deltagerne i programmet kan enten synge eller spille på et instrument, og i løbet af udsendelserne ser man, hvordan de arbejder hen mod at lave en koncert, hvor de skal optræde med hver sit nummer.

Undervejs ser man også de problematikker, der er ved at have Tourettes syndrom, og hvordan det påvirker hverdagen i forhold til familie, venner, skole, arbejde samt parforhold og kærlighed.

Læs også:

Cutfather: Fra X Factor til Melodi Grand Prix

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra hverken Cutfather, tv eller produktionsselskabet Eyeworks, der står bag programmet.