Paradise-Anna får dødstrusler

20-årige Anna fra Thisted har fået mange henvendelser på Facebook, siden hun i sidste uge spyttede på en anden deltager. 10 af dem har været så alvorlige, at de nu er meldt til politiet

Anna er blevet den nye hadeperson i årets 'Paradise Hotel'. Se en af de trusler, hun har fået, ved at klikke på pilen til højre for billedet her. (Foto: TV3/Lemche & Serup)
Anna er blevet den nye hadeperson i årets 'Paradise Hotel'. Se en af de trusler, hun har fået, ved at klikke på pilen til højre for billedet her. (Foto: TV3/Lemche & Serup)

'Hvis du var min hund, fik du sprøjten'.

Sådan lyder et af mange indlæg på 20-årige Anna Dues officielle Facebook-side, som den unge Thisted-pige har oprettet i anledning af sin deltagelse i årets 'Paradise Hotel'.

Læs også:

Anna i nyt Paradise-drama: Jeg bliver udstillet på tv

Her er Anna gået fra at være den klodsede, charmerende og spritstive kvinde til at være barnlig, intrigant og - med hendes egne ord - en stor kælling.

Læs også:

Hvor barnlig må man være som 20-årig?

Forandringen skete i sidste uge, da en af Annas gode venner blev sendt ud af hotellet, og så var der dømt krig på ord og kropsvæsker.

Læs også:

Anna 'Lama' burde været smidt ud for spytklat

Noget hun langt fra er stolt af, men alligevel kommer folks stærke reaktion bag på hende.

- Jeg fik omkring 300 hater-beskeder efter programmet, hvor jeg spyttede efter Rasmus. Og så fik jeg 10 dødstrusler fra folk, jeg ikke kendte. Der var endda en, der skrev, at hun vidste, hvor jeg boede, fortæller Anna.

Hun har meldt truslerne til politiet, men de var 'skide ligeglade', som Paradisoen selv beskriver det.

- Jeg er egentlig ikke sådan bange, men jeg ville da ønske, at det var lovligt at have en peberspray på sig i Danmark, for så ville jeg have sådan én i tasken.

Læs også:

Stikker-veninder sendte Camilla lige lukt i kærligheden

Helt kan Anna dog ikke sige sig fri for reaktioner. Hun fortæller, at hun brød sammen, da hun fik de første hade-beskeder på Facebook. Men nu er hun ovenpå igen.

- Der er flere, der har skrevet til mig på Facebook, at jeg aldrig vil få et job. Men jeg har faktisk fået et mega godt job i en butik på Strøget i Aarhus, så det kan jeg jo kun grine af nu.

Bor stadig sammen med ikke-kæresten
Efter hjemkomsten fra Mexico flyttede Anna ind hos sin Paradise-partner Martin.

De to bor stadig sammen, men er ifølge de to ikke kærester.

- Der er følelser mellem os, men vi er ikke kærester, slår Anna fast.

Læs også:

Røvrendt af partner - nu deler de (næsten) seng igen

Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at indhente en kommentar fra politiet til Anna Dues anmeldelse