Amerikansk medie: Så meget fik Paris Hilton for 'Paradise Hotel'

Hotelarvingen klager nok ikke over sin lukrative aftale med danske TV3

Det var en særdeles indbringende aftale, som hotelarvingen fik for sin deltagelse i 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)
Det var en særdeles indbringende aftale, som hotelarvingen fik for sin deltagelse i 'Paradise Hotel'. (Foto: Anthon Unger)

Paris Hilton har fået særdeles gode penge for at deltage i dette års danske udgave af 'Paradise Hotel'.

Ifølge kilden, som radaronline.com har talt med, har den blonde amerikaner fået ikke mindre end 300.000 dollars, hvilket svarer til cirka 1,7 millioner kroner.

Læs også:

Paradise Hotel er en kæmpe seer-fiasko

Ekstrabladet.dk har selvfølgelig kontaktet kanalen for at få bekræftet beløbet.

- Vi kommenterer aldrig på kontrakter, lønninger eller honorarer, fortæller pressechef for TV3, Søren Hedman.

Men kilden, der efter sigende skulle vide dette beløb, fortæller endvidere, hvorfor Paris Hilton valgte at være med i realityprogrammet:

- Det var nemme penge for hende. Paris ville aldrig have gået med til det, hvis det blev sendt i USA på grund af kritikken, som hun ville have modtaget for det.

Læs også:

Paradiso fik kys af Paris Hilton

Det er dog ikke et billede, som Søren Hedman kan nikke genkendende til.

- Hvor vidt hun ville have haft lyst til at deltage i det eller ej, det må være hypotetisk, fordi jeg ikke tror, at hun nogensinde er blevet spurgt om det, fortæller han og fortsætter:

- Hun har være glad for at deltage i den danske udgive af 'Paradise Hotel', og hun har også stillet op i det norske. Så jeg tror, at Paris Hilton synes, at det har været en stor oplevelse at være med. Vi har i hvert fald været rigtig glade for at have hende med.

Læs også:

Paris Hilton koster TV3 en formue

Dermed kunne det tænkes, at de danske og norske producenter har delt lønnen til hotelarvingen - ellers har det været en uhyrlig god aftale for hende, hvis hun har fordoblet beløbet.