Annonce:
Annonce:

DR i ny skandale: Instruerede demonstranter i TV-Avisen

TV-Avisen viste i aftes billeder af sure demonstranter foran Retten i Hjørring, hvor sagen mod EBH Bank gik i gang. Men de rasende fremmødte var hyret af DR selv

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

DR har fået den værst tænkelig start på det nye år. Først var der sagen om statsministerens nytårstale, hvor DR-eksperter gættede på udfaldet, selv om de allerede havde læst den.

Læs også:

DR-journalister spåede om nytårstale de havde læst

Men det er vand i forhold til det, DR nu er blevet rodet ud i.

I aftes kunne man i flere udgaver af TV-Avisen høre om vrede borgere, der fra morgenstunden havde taget opstilling foran Retten i Hjørring, hvor sagen mod EBH Bank startede.

SE TV-AVISEN HER (Indslaget om EBH Bank kommer cirka halvt inde i programmet)

Blandt andet i TV-Avisen klokken 18.30, der viste flere sekvenser med demonstranterne. Problemet var bare, at det var DR selv, der havde hyret de sure folk til at demonstrere. De kørte demonstranterne frem og tilbage i bus og gav dem materialer til at fabrikere skilte med.

Læs også:

Produktionsselskab: Det er DR's ansvar

Annonce:

Sideløbende med, at DR Nyheder følger sagen om den krakkede bank, har DR hyret et produktionsselskab til at lave en længere dokumentar om forløbet.

Overfor BT erkender kanalchef på DR1, Lotte Lindegaard, blankt, at klippet med demonstranter aldrig skulle have været bragt i TV Avisen.

- Det fremgår af TV Avisen, at demonstranterne er mødt ved retten på eget initiativ. Det er en utvetydig fejl og den bliver rettet i TV-Avisen og på dr.dk, siger hun til avisen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med DR, der lige nu holder møde for at aftale, hvorledes der skal meldes ud om skandalen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: