Emil Thorup bliver Xtra Factor-vært

DR hiver alle de x'er ud af årets 'X Factor', som de kan. Næste sæson får et ekstra - eller Xtra, som det så smukt hedder i det univers - program

Emil Thorup er lige den rette i rollen som ekstra 'X Factor'-vært, mener DR. (Foto: Jesper Mortensen)
Emil Thorup er lige den rette i rollen som ekstra 'X Factor'-vært, mener DR. (Foto: Jesper Mortensen)

De 'X Factor'-fans, der tidligere har måttet 'nøjes' med at gå ind på ekstrabladet.dk, når tv-signalet fra Studie 5 i DR Byen er stoppet klokken 21 fredag aften, kan fra næste sæson få mere tv.

DR opretter et nyt program med det mundrette navn 'Xtra Factor'. Det var 25 minutter og bliver sendt hver fredag på DR HD lige efter showet.

Læs også:

Mangel på talent får DR til at overveje X Factor-regler

Værten på programmet bliver Emil Thorup, der blandt andet er kendt fra 'Sexministeriet', ligesom han var vært på 'Dansk Melodi Grand Prix 2012'.

På den måde får seerne lidt ekstra - undskyld Xtra, siger DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

- 'Xtra Factor' sætter fokus på alt det, der foregår backstage mellem dommerne, og vi går endnu tættere på deltagerne, end vi har været før - og dermed er vi ikke mindst med, dér hvor alle dramaerne udspiller sig, siger underholdningschefen til dr.dk/xfactor.

Læs også:

Linnet er ondere end Blachman

'X Factor' 2013 byder også på et gensyn med tre tidligere finalister. Rasmus Nielsen, Laura Kjærgaard og Marcel Gbekle får hver deres blog, hvor de skal anmelde årets talenter, bedømme dommerne og fortælle om egne erfaringer med programmet.