Annonce:
Annonce:

Årgang 0 med store ambitioner

I det nye år vender hverdags-realityen 'Årgang 0' tilbage. En enkelt mor har sagt farvel til serien, mens en af de 11-årige hovedpersoner er blevet ret ambitiøs

Christian med sine brødre Ludwig og Oscar samt mor Tina og far Mogens. (Foto: TV 2/Nikolaj Østerggard)
Christian med sine brødre Ludwig og Oscar samt mor Tina og far Mogens. (Foto: TV 2/Nikolaj Østerggard)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Når TV 2 i starten af det nyt år blænder op for en ny omgang 'Årgang 0', bliver det uden Stephanies mor, Christina, der med sine store op- og nedture ellers har været ret interessant at følge. Men den sygeplejestuderende tv-kendis har sagt stop forl at kameraerne kan følge med i hendes liv, efter Stephanie og lillesøster Isabella er flyttet hjem til deres far.

LÆS OGSÅ:

'Årgang 0': Christina opgiver sine piger

- Efter længere tids overvejelse har jeg taget den beslutning at stoppe i 'Årgang 0', på trods af at Stephanie fortsætter med sin far. Den del af Stephanies livshistorie, som foregår inden for mine vægge, er noget, som jeg ikke ønsker at dele længere, siger Christina Rohrberg til BilledBladet.

Vil være en dreng
Til gengæld er resten af familierne fuldtallige og klar til at vise Danmark, hvordan det er at have en årgang 2000 i huset.

Annonce:

De fire hovedpersoner Stephanie, Rachel, Emma og Christian er blevet 11 år og nærmer sig så småt puberteten.

For fodbold-tossede Emma betyder det, at det er lidt svært at finde sig til rette som pige. I det første program, der sendes på TV 2 den 10. januar, fortæller hun, at hun er lidt af en drengepige. Og da hun bliver spurgt, om hun hellere vil være en dreng end en pige, svarer hun klart:

- Ja!

Tennisstjerne
I Aarhus er Christian blevet lidt af en ambitiøs ung herre.

- Han spiller tennis seks gang om ugen. Alene om mandagen træner han tre gange, fortæller hans mor Tina Elhauge til Ekstra Bladet.

For to år siden gik både hun og Christians far, Mogens, ned med stress. Det fik den konsekvens, at hun stod af ræset og åbnede sin egen netbutik, likelondon.com. Ud over at passe den agerer hun privatchauffør for familiens tennisstjerne og hans brødre Oscar og Ludwig, som også dyrker meget sport i hverdagen og weekenderne.

- Hvis jeg ikke arbejdede herhjemme, ville det slet ikke hænge sammen, siger hun.

Annonce:

Det er ikke kun med sin tennis, at Christian har store ambitioner. Skolen skal også passes, mener den fornuftige knægt.

- Han går meget op i, at han får afleveret sine ting til tiden. Han har næsten lige været syg, og det gik ham meget på, at han ikke fik afleveret. Så meget, at han bad om at få en seddel med, hvor der stod, at han nok skulle aflevere sin opgave den efterfølgende dag, fortæller Tina Elhauge.

Den mørkhårede 11-årige Aarhus-dreng har også allerede lagt seriøse planer for fremtiden. Hvis ikke evnerne som tennisspiller rækker til en stor karriere, vil Christian på universitetet i Harvard og læse til advokat.

Der er 'Årgang 0 - for begyndere' den 3. januar på TV 2. De nye afsnit vises fra den 10. januar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
LIGE NU
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: