Voldsdømt med i Paradise Hotel

30-årige Martin fra Aarhus er en af deltagerne i det nye 'Paradise Hotel'. Han kom tidligere på året ud af fængslet efter en voldsdom, men nu er han på ret køl igen

Martin fik de forkerte venner, da han var ung og arbejdsløs. Derfor røg han ud i fest og ballade - på den skidte måde. (Foto: Anthon Unger)
Martin fik de forkerte venner, da han var ung og arbejdsløs. Derfor røg han ud i fest og ballade - på den skidte måde. (Foto: Anthon Unger)

Martin er med sine 30 år den suverænt ældste blandt de ni nye deltagere, som for et par uger siden tjekkede ind på 'Paradise Hotel' i Mexico til optagelserne af den niende sæson af TV3's populære reality-serie.

Læs også:

Se de nye Paradise Hotel-deltagere

Han bliver da også kaldt 'ham den gamle' af de øvrige 20- og 21-årige deltagere, men det tilnavn smiler århusianeren blot af.

I det hele taget er der masser af godt humør hos den rolige jyde, da ekstrabladet.dk møder ham på reality-hotellet en af de første dage af opholdet. Men sådan har det ikke altid været - langt fra.

Arbejdsløs hooligan
Martin har nemlig været 'lidt af en skidt fyr' i sine unge år.

- Da jeg blev uddannet tømrer, havde jeg ikke noget arbejde, så der begyndte jeg at lave en masse dumme ting. Jeg faldt ind i dårlige rytmer med venner, der heller ikke havde noget arbejde. Jeg kom sent op om morgenen og kunne ikke passe mine ting. En ting tog det næste, og pludselig gik jeg i byen i hverdagen og var ude at slås i weekenderne som hooligan.

Det var hooligan-fraktionen Aarhus Casuals, som Martin var en del af. Dem har han for længst lagt afstand til, og han er kommet videre og er blevet selvstændig blomster- og grønthandler på gågaden i Aarhus.

- Jeg lavede en masse ting dengang, som jeg ikke burde. Og det er på ingen måde noget, jeg er glad for eller stolt af.

Julen i fængslet gjorde underværker
Martin fik en brat opvågning, da han sidste år fik tre måneders fængsel for vold mod en dørmand. Ifølge den 30-årige Paradise-deltagers forklaring, tog dørmanden fat i hans kæreste og smed hende ned i gulvet.

- Der blev jeg sur, for det var ikke ok. Men det ændrer jo ikke på, at jeg ikke må slå. Og det gjorde jeg. Så dommen var god nok, og jeg har også været nede og fik snakket med de pågældende dørmænd, og så slog vi en streg over det.

- Jeg sad inde over jul, og det var også en af de ting, der fik mig til at tænke over tingene. Det er den mest hyggelige måned på året, og så sad jeg i spjældet og kukkelurede.

Paradise er prikken over i'et
Da den nu selvstændige erhvervsdrivende kom ud igen, var det slut med at fjolle rundt.

- Jeg kunne se på venner og familie, at de var lidt skuffede over mig. Og jeg har da også en bedre opdragelse end at havne i sådan noget. Jeg ville gerne have styr på mit liv. Og det fik jeg!

- Nu er jeg så med i 'Paradise Hotel', og det er da lige prikken over i’et, lyder det med et smil.

Læs også:

Super-scoop: Paris Hilton med i dansk Paradise Hotel

'Paradise Hotel' 2013 sendes på TV3 i begyndelsen af det nye år.