Sådan er de vilde dansere parret

Michael Olesen har igen fået en skuespiller. Thomas Evers Poulsen igen en forholdsvis ukendt kvinde. Claudia Rex skal tøjle en tv-vært. Se alle 10 par her

Seerne må vente til den 7. september med at se de 10 'Vild med dans'-par i aktion for alvor. I dag havde de første 'arbejdsdag'. (Foto: Mogens Flindt)
Seerne må vente til den 7. september med at se de 10 'Vild med dans'-par i aktion for alvor. I dag havde de første 'arbejdsdag'. (Foto: Mogens Flindt)

I dag har de 10 professionelle dansere haft første arbejdsdag i en lang 'Vild med dans'-sæson.

Læs også:

Vild med dans-drama: Brandalarm sender dansere på gaden

Danserne skulle møde deres såkaldte kendis-partnere blandt de 10 navne, som TV 2 her til morgen kunne præsentere.

Læs også:

Her er årets 'Vild med dans'-hold

Parrene blev parret således:

Michael Olesen skal danse med skuespiller Camilla Bendix, som er kendt fra store tv-serier som 'Rejseholdet', 'Nikolaj og Julie' og 'Sommer'. Det er Michael Olesens sjette sæson. Han har tidligere danset med Anne Louise Hassing, Anne-Grethe Bjarup Riis, Lisa Lents, Dicte og Pia Allerslev.

Silas Holst skal også svinge rundt med en skuespiller. Louise Mieritz er blandt andet kendt fra kvindesatiregruppen Emmas Dilemma og tv-serien 'Lykke'. Silas Holst er forsvarende 'Vild med dans'-mester, efter han vandt sidste sæson med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling. Det er Silas' femte sæson. Han har tidligere danset med Malena Belafonte, Szhirley og Laura Drasbæk.

Læs også:

Silas og Louise nyt par i Vild med dans

Thomas Evers Poulsen er tilbage efter en pause sidste år. Han skal danse med golfspilleren Monica Vestergaard Christiansen. Selvom Monica Vestergaard Christiansen er danmarksmester og spiller på Europa Touren, skal tv-seerne nok lige lære hende at kende. Sådan var det også med Thomas Evers seneste partner Christina Hembo. Evers vandt første sæson af programmet med Mia Lyhne. Siden har han danset med Annette Heick, Lisbeth Østergaard, Annette-Mette Rasmussen, Pernille Højmark og altså Christina Hembo.

Læs også:

Ukendt golf-babe med i Vild med dans

En af årets tre nye dansere er Ronnie Handskemager. Han skal kaste rundt med sangerinden Saseline Sørensen, som blandt andet er kendt fra halvfemser-duoen SOAP. Udover at være en dygtig danser blev Ronnie Handskemager Årets aerobicinstruktør i 2000.

Karina Frimodt skal også få det til at svinge med en musiker. Hun får æren af Rasmus Nøhr, som blandt andet har skrevet og sunget landeplager som 'Det Glade Pizzabud' og 'Sommer i Europa'. Det er Frimodts tredje 'Vild med dans'-sæson. Tidligere har hun tumlet med Kurt Thyboe og Ole Kibsgaard.

Læs også:

Rasmus Nøhr i Vild med dans

Sidste nye danser er Marc Christensen, som skal danse med elitesvømmeren Jeanette Ottesen Gray. Hun er netop kommet hjem fra et skuffende OL, hvor det ikke blev til medaljer. Hun kan dog kalde verdensmester på 100 meter fri. Det blev hun i juli 2011. Marc underviser i både standard- og latindans.

Læs også:

Jeanette Ottesen trænger til sjov efter OL

Den sidste konstellation er et rent jysk par. Forrige sæsons vinder Mads Vad skal danse med håndboldspilleren Louise Svalastog Spellerberg, som indtil OL spillede på det danske landshold. Det er Mads Vads syvende sæson. Han har tidligere danset med: Anne Sofie Espersen, Cecilie Hother (som han vandt med i 2010), Lotte Friis, Jette Torp, Rikke Hørlykke, Liv Corfixen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller