Annonce:
Annonce:

Voldtægtssigtet reality-stjerne løsladt

Fissan fra Kanal 5's realityshow 'Kongerne af Rømø' er ikke længere i politiets varetægt, men han er fortsat sigtet for voldtægt

Fissan slipper for grundlovsforhør i sagen, hvor en pige anklagede ham for voldtægt. Sigtelsen er dog ikke droppet. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann)
Fissan slipper for grundlovsforhør i sagen, hvor en pige anklagede ham for voldtægt. Sigtelsen er dog ikke droppet. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Syd- og Sønderjyllands Politi deler tilsyneladende den opfattelse, som produktionsholdet bag Kanal 5's realityshow 'Kongerne af Rømø' havde efter nattens hændelse, hvor en pige efter et samleje med deltageren Fissan efterfølgende meldte ham for voldtægt.

Læs også:

Reality-stjerne anholdt for voldtægt i nat

I hvert fald løslod de lørdag eftermiddag den 24-årige reality-deltager, ligesom de droppede grundlovsforhøret af ham. Men sagen er endnu ikke ude af verden for den pigeglade reality-deltager, som i virkeligheden hedder Jesper.

Det fortæller informationschef hos SBS Media, Jesper Jürgensen, til ekstrabladet.dk.

- Pigen opretholder sin anmeldelse, og derfor er han stadig sigtet i sagen, siger SBS-chefen, der ikke ved, om politiet har brugt de tv-optagelser, som produktionsholdet har stillet til rådighed, til at træffe beslutningen om at løslade Fissan.

Annonce:

Tilbage i huset
Hele forløbet blev filmet, fordi 'Kongerne af Rømø' er i fuld gang med at blive optaget.

SBS har igennem hele sagen arbejdet tæt sammen med politiet, som dermed har haft gode muligheder for at finde ud af, hvad der skete på det kvarter i nat, hvor pigen og Fissan havde sex i huset.

Efter løsladelsen er Fissan tilbage i reality-universet.

- Jesper er tilbage i huset igen, hvor han hviler sig. Han er selvfølgelig rystet over situationen, ligesom de andre deltagere er det, fortæller Jesper Jürgensen til ekstrabladet.dk.

Flere af de øvrige deltagere så samlejet igennem et vindue i nat, og de er derfor også blevet afhørt i sagen.

Informationschefen kan endnu ikke sige, hvordan episoden vil blive fremstillet i reality-showet, om det overhovedet bliver brugt.

- Det afhænger af den videre udvikling i sagen, om pigen fastholder sin anklage, så det vil tiden vise.

Optagelserne stopper søndag
Foreløbig fortsætter optagelserne til søndag, som det hele tiden har været planen.

Annonce:

- Men det er klart, at der ikke bliver fest og farver i huset i aften. Det er stemningen ikke lige til, men de har vist også fået festet igennem de seneste uger, siger Jesper Jürgensen.

Fest, fest og atter fest
Kanal 5's realitykoncept 'Kongerne af ...', som i første sæson foregik i Marielyst, og her i anden sæson finder sted på Vesterhavsøen Rømø, går i al sin enkelthed ud på at følge otte unge menneskers vilde og festlige liv sommeren over.

Tre af deltagerne, Fissan, Knaldperlen og Babe, er alle gengangere fra første sæson, mens de nye er drengene Dolken og Miami og pigerne Foxy, Posh og Majse.

De bor sammen i et hus på Rømø, hvor de fester igennem hver aften og samtidig forsøger at klare forskellige forskellige arbejdsopgaver om dagen.

'Kongerne af Rømø' sendes på Kanal 5 til efteråret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: