Reality-stjerne anholdt for voldtægt i nat

En ung kvinde har anklaget Fissan fra Kanal 5's realityserie 'Kongerne af Rømø' for voldtægt. Han er lige nu i politiets varetægt

Fissan sidder lige nu i varetægt hos Syd- og Sønderjyllands Politi efter en vild nat på Rømø. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann)
Fissan sidder lige nu i varetægt hos Syd- og Sønderjyllands Politi efter en vild nat på Rømø. (Foto: SBS Media/Krestine Havemann)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det handler kun om to ting i Kanal 5's realityserie 'Kongerne af Rømø', der er en ny sæson af 'Kongerne af Marielyst': Druk og hor.

Læs også:

De skal feste, drikke og hore i realityshow

Det udviklede sig i nat til en politianmeldelse for en af deltagerne midt under optagelserne.

Havde sex
24-årige Fissan, der i virkeligheden hedder Jesper, havde taget en pige med hjem i huset, og de havde sex i løbet af natten.

Efter pigen forlod huset, meldte hun realitydeltageren til politiet for voldtægt. Fissan blev efterfølgende hentet og afhørt af politiet.

Han er lørdag formiddag fortsat i politiets varetægt. Det bekræfter informationschef hos SBS Media, Jesper Jürgensen overfor ekstrabladet.dk.

Optagelserne til 'Kongerne af Rømø' er i fuld gang, og derfor er der overvågning med kameraer 24 timer i døgnet.

Læs også:

TV: Kongerne er tilbage - med sex og kæmpe bryster

Arbejder sammen med politiet
De optagelser har SBS Media givet til politiet, ligesom produktionsholdet har lavet en detaljeret beskrivelse af, hvad der er sket.

Jesper Jürgensen forklarer forløbet således overfor ekstrabladet.dk:

- Fissan, pigen og hendes veninde mødtes i byen ved 1-tiden i nat. Pigerne tog med hjem i huset ved 2-tiden, hvor de festede og blandt andet var i spaen. Fissan og pigen havde samleje lidt i 3, og pigerne forlod huset igen kl. 3.14. Klokken 5.38 kommer politiet til huset og anholder og afhører Jesper.

Ikke voldtægt men sex
Informationschefen siger, at flere af de øvrige deltagere overværede samlejet igennem et vindue, og at de derfor også er blevet afhørt i sagen.

- Vi tager anklagerne meget alvorligt, og derfor arbejder vi tæt sammen med politiet. Men det er vores opfattelse efter at have set optagelserne, at der ikke er tale om en voldtægt. Det er samleje mellem to mennesker, siger den SBS-ansvarlige.

- Vi afventer lige nu, hvad der sker i sagen, om pigen opretholder sin anmeldelse, men vi har en klar forventning om, at Jesper bliver løsladt. Og så ser vi, hvad vi gør derfra, siger Jesper Jürgensen.

Det vides ikke præcis, hvor gammel pigen er, men hun er over 18 år, siger SBS-chefen og forklarer, at det er aldersgrænsen for at folk overhovedet kan få lov til at komme ind i huset og dermed med i programmet.

Fest, fest og atter fest
Kanal 5's realitykoncept 'Kongerne af ...', som i første sæson foregik i Marielyst, og her i anden sæson finder sted på Vesterhavsøen Rømø, går i al sin enkelthed ud på at følge otte unge menneskers vilde og festlige liv sommeren over.

Tre af deltagerne, Fissan, Knaldperlen og Babe, er alle gengangere fra første sæson, mens de nye er drengene Dolken og Miami og pigerne Foxy, Posh og Majse.

De bor sammen i et hus på Rømø, hvor de fester igennem hver aften og samtidig forsøger at klare forskellige forskellige arbejdsopgaver om dagen.

'Kongerne af Rømø' sendes på Kanal 5 til efteråret.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+