TV: Kongerne er tilbage - med sex og kæmpe bryster

Knaldperlen er tilbage - denne gang på Rømø, og som altid handler det kun om én ting: Sex og kæmpe patter. Se og hør ham vise rundt i sommerhuset

Knaldperlen er klar til at knalde løs i husets mange senge. (Foto: Mogens Flindt).
Knaldperlen er klar til at knalde løs i husets mange senge. (Foto: Mogens Flindt).

Vi husker dem sikkert fra sidste efterår, hvor programmet hed 'Kongerne af Marielyst', men i år er det ferieøen Rømø der ligger navn og plads til.

Og tre af de ialt otte 'Konger' er velkendte deltagere fra sidste år - nemlig Babe, Fissan og Knaldperlen. Deltagerne er i alderen 19-30 år og alle singler.

'Kongerne af Rømø' optages i disse uger, og Ekstra Bladet har været en tur forbi Vesterhavsøen, hvor vi selvfølgelig rendte ind i Knaldperlen.

Der skal knaldes!
Og for ham er een ting helt sikkert: Det handler udelukkende om sex og kæmpe patter!

- Jeg havde ikke den store succes sidste år, så her på Rømø skal den have hele armen, fortæller 30-årige Walid alias Knaldperlen.

- Jeg har jo mit gode navn og rygte at leve op til, så der skal altså knaldes nogle piger.

Og selv om huset i bedste 'Big Brother'-stil er spækket med masser af kameraer, så vil det ikke afholde Knaldperlen fra at have sex for åben skærm.

Fiasko uden fisse
- Hvis det ikke lykkes for mig at få fisse, så vil det være en kæmpe fiasko, siger Knaldperlen, der fremover er parat til at stryge ordet 'Knald' fra sit navn, hvis det ikke lykkes ham at score. Under opholdet deler han iøvrigt værelse med to af pigerne, der som han selv formulerer det 'har kæmpe kasser'.

Konceptet er iøvrigt ret enkelt: Otte unge mennesker, fire af hvert køn, er i to uger installeret i et sommerhus, og så handler det faktisk kun om én ting: At feste på livet løs og drikke sig fuld hver aften. Og de unge bliver fulgt med kameraer alle døgnets 24 timer, også når de går i byen, så selv den mindste detalje vil blive filmet.

Hvordan det kommer til at gå, kan seerne følge med i til efteråret, når Kanal 5 sender optagelserne af 'Kongerne af Rømø'.

Hvis du allerede nu er nysgerrig for at se, hvordan de otte deltagere skal bo, så klik dig ind på videoen, og se og hør Knaldperlen vise rundt i sommerhuset.