Paradise-vinder snyder TV3: Deler præmien

Frederik havde i al hemmelighed underskrevet en aftale med en af de andre Paradise-deltagere om at dele en eventuel pengepræmie

Frederik Lilja delte den kvarte million med sin gode ven, Michael Lange. (Foto: Mogens Flindt).
Frederik Lilja delte den kvarte million med sin gode ven, Michael Lange. (Foto: Mogens Flindt).

Læs også:

Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

Frederik Lilja kunne torsdag aften glæde sig over, at han er den første, der nogensinde har vundet to omgange af 'Paradise Hotel' herhjemme.

Kæmpen blev kåret som Den Ultimative Paradiso, da et flertal af de andre deltagere i 'Paradise Hotel Reunion' pegede på ham som vinderen.

Læs også:

Paradise-allstars: Hvor er Peter, Amalie og homoerne?

Ikke overraskende er han ganske enig i titlen:

- Jeg er 100 procent den rigtige vinder. Der skal være både flirt, drama og sjov på 'Paradise Hotel', og jeg vil da sige, at jeg har bidraget med alle tre ting, griner Frederik.

Frederik havde en seriøs flirt kørende med Line under opholdet, og det udviklede sig da også til et kæresteforhold, da de kom hjem.

Læs også:

Paradise-kærester: Ville gerne i Mile High Club

Han har også flere gange været involveret i ballade og håndgemæng.

Læs også:

Ny Paradise-tumult: Produktionen måtte igen gribe ind

Og så har han også stået for sin del af underholdningen.

- I sæson fem var jeg bare en klovn, denne gang har jeg været sjovere end en klovn. At jeg kan vinde to gange, viser jo bare, at jeg må gøre et eller andet rigtigt, griner han.

Læs også:

TV: Frederik har den største tap nord for Grønland

TV3 har helt fra begyndelsen meldt ud, at der i denne allstars-sæson kun ville være en vinder af de 250.000 kroner. Det kom dog ikke til at holde stik.

For Frederik havde allerede, inden han tog hjemmefra, en aftale med sin gode ven Michael Lange om, at de ville dele pengene, hvis de vandt.

- Vi lavede et lille stykke papir, som vi skrev under på. Der stod, at lige meget hvad ville vi dele hele lortet. Det var både for at sikre vores venskab derinde og selvfølgelig begge få nogle penge.

Læs også:

Paradise-tyre: Sex med kondom er dårligt...

Der var flere af de øvrige deltagere, der mener, at Frederik kan takke Michael for sin sejr. De mente, at Frede lod sin ven tage skraldet, og at Michael derfor blev upopulær inde på hotellet.

- Jamen jeg havde da helt sikkert ikke vundet, hvis det ikke var for Michael. Han var på så hårdt arbejde med at rydde op efter mig og lave damage control, når jeg havde fucket op, indrømmer den store mand.

- Jeg rendte jo rundt derinde og var håbløst forelsket i Line, og så laver man altså nogle underlige ting. Jeg fik trådt godt og grundigt på flere af de andre, og her var det Michael, der gik rundt og brugte timer på at tale dem til ro bagefter, smiler Frederik.

Læs også:

TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

Aftalen, der gjorde, at de to venner kunne stole 100 procent på hinanden og derfor spille tæt sammen, havde de ikke fortalt TV3 noget om.

- Det er jo ikke deres bord. De valgte at fortælle, hvem der skulle af sted. Det plejer vi jo ikke at vide noget om. Da vi fandt ud af, at vi skulle af sted sammen, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle lave den deal. 125.000 kroner er ingenting i forhold til et venskab for resten af livet.

Læs også:

Nyt Paradise-par: Lækre Line og frække Frederik

Frederiks kæreste Line fik derimod ingen penge inde på hotellet.

- Jeg ville ikke give en pige, jeg havde kendt i en måned penge bare sådan. Det ville virke forkert og kikset. Jeg er ikke en sugar daddy på den måde. Men hun skal nok få del i præmien på en anden måde. Jeg vil hellere bare overraske hende med gaver og måske en rejse.

- Hvad skal pengene bruges til udover at forkæle Line?

- Jeg skal måske bruge dem til et bidrag til udbetalingen på en lejlighed eller noget. De skal ryger i hvert fald ind på kontoen. De skal ikke bruges ligesom efter sæson fem, hvor jeg ikke lavede andet end at rejse, feste og lege rockstar i et halvt år for gevinsten. Jeg er jo blevet ældre og har fået en kæreste, så nu tænker jeg lidt mere over det, siger Den Ultimative - og fornuftige - Paradiso.

Frederik kan dog ikke blive helt fornuftig og kærestekedelig sådan lige med det samme.

Først skal sejren fejres med diverse finalefester. Blandt andet på Train og Kupé i Aarhus mandag den 4. juni, hvor unge som lidt ældre kan feste med Paradisoerne.

Se mere om arrangementet for unge her

Se mere om festen for 18+ her