Annonce:
Annonce:

Linses datter har scoret Tøftings søn

Mads Kristensen giver den som giftekniv: Forener Kessler og Tøfting-klanen

Her er Geggos nye flamme. Der er allerede lagt billede af ham ud på facebook. (Foto: Privat)
Her er Geggos nye flamme. Der er allerede lagt billede af ham ud på facebook. (Foto: Privat)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Reality-stjernen Linse Kesslers datter Stephanie er i en sand kærlighedsrus.

Pigen 'fra Bryggen', der kan skrive bartender og professionel poledance-instruktør på cv'et, er faldet pladask for den jævnaldrende Nick Tristan, der er søn af Stig Tøfting.

- Det er kommet helt bag på mig. Jeg forelsker mig normalt ikke og er lidt af en enspænder, så det her er mega stort for mig, siger en lykkelig Stephanie på vej i tog fra Aarhus, hvor hun netop har ligget i ske med sin Nick.

Læs også:

TV: Linses datter: Fyrene skal spørge min mor om lov

Set-up
Parret mødte hinanden ved bilmessen, 'Fast and Furious' i Fredericia for tre uger siden og har hængt sammen lige siden. Men det var ikke noget helt tilfældigt møde.

Mads Kristensen, der er en god ven af dem begge, havde nemlig arrangeret, at de skulle møde hinanden. Selv var han der for at præsenterer sit firma Fashionista.

Annonce:

- Du skal møde din kommende mand i dag, havde Mads Kristensen bebudet forinden. En spådom, der gik i opfyldelse. Det slog fra første øjeblik gnister mellem de to lovebirds.

Læs også:

Efter 700 ml silikone: Folk så kun mine bryster

Mangler blåstempling fra Linse
Mor Linse, der normalt kræver, at mændene spørger om lov, før de dater hendes datter, har ikke officielt mødt eller godkendt Nick Tristan endnu. Men hun har fået et lille glimt af ham under bilmessen, hvor hun havde en stand med 'Familien fra Bryggen' merchandise.

- Men hun kan jo se, at jeg er glad og taler begejstret om ham, så hun tilgiver mig nok for det, siger den 21-årige realitychick, som har forsøgt at forklare Linse, at hendes forhold til datterens kærlighedsliv er gammeldags.

Til gengæld har Stephanie allerede både grillet og hygget med Nicks familie, der også bor i Aarhus.

Læs også:

TV: Linse fortryder 8 af sine tatoveringer

Svigerfamilien
- De er så søde fortæller Stephanie, og fremhæver især den berømte fodboldspiller Stig Tøftings humor.

Annonce:

- Stig Tøfting er det mest blærede menneske. Han er sådan ondt i maven sjov. Jeg havde jo aldrig mødt ham før. Vi var ude at grille og det var virkelig sjovt, siger en glædesberuset Stephanie.

- Hvis der er noget jeg sætter pris på, så er det humor, sort humor, og det har både Nick og hans familie.

De var nysgerrige på mig som person, og som hans kæreste. De er rigtig dejlige mennesker og det er vigtigt for jeg prioriterer familielivet højt.

Læs også:

Jørn Ege skal ikke røre mine bryster

Long-distance
Lige nu er det ikke noget problem for de to, at de bor i hver sin ende af landet.

- Han har besøgt mig nogle gange i København og er en rigtig gentleman. Han har ikke noget i mod at køre langt, siger Stephanie.

Den to måneder ældre kæreste ernærer sig som maler og bor i lejlighed i smilets by, hvor Stephanie netop har besøgt ham. Selvom parret kun har kendt hinanden i tre uger, driller vennerne fra Amager hende med hendes jyske dialekt.

- Hvad er der med dig, er du blevet jysk, siger de til mig. det er helt vildt så meget det smitter af, men vi taler også rigtig meget sammen, siger Stephanie og griner.

Læs også:

Linse viser julekuglerne frem

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: