Annonce:
Annonce:

Paradise: Alle har været sammen med alle - se selv

Det lystige liv fra 'Paradise Hotel' fortsætter hjemme i Danmark. Således kan deltagerne i den såkaldte Reunion-sæson linkes på kryds og tværs. Få et overblik her

Når Paradise-deltagerne kommer hjem til Danmark, bruger de hinanden til at bearbejde deres intense oplevelser fra Mexico. Nogle taler om oplevelserne, mens andre går anderledes til værks. (Foto: Mogens Flindt)
Når Paradise-deltagerne kommer hjem til Danmark, bruger de hinanden til at bearbejde deres intense oplevelser fra Mexico. Nogle taler om oplevelserne, mens andre går anderledes til værks. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Man kan godt forstå, at deltagerne udvikler deres eget lille samfund, når de er spærret inde på 'Paradise Hotel' uden nogen form for kontakt med omverdenen.

Læs også:

TV3 måtte give Paradisoerne en advarsel

De udvikler deres egne regler, normer og sågar deres eget sprog.

- Det er 100 procent et lille samfund, når vi er lukket inde på hotellet. Det er en verden for sig med venner og fjender. Vi har kun hinanden derinde, og derfor knytter vi et bånd, som er meget stærkt, forklarer Samantha.

- Vi forstår hinanden på rigtigt mange punkter, fordi vi alle har haft den samme oplevelse. Vi ved, hvor psykisk hårdt det er at være med i sådan noget. Det giver os automatisk et sammenhold, lyder det fra Stina.

Læs også:

Paradise-pilleri på dag 1: Derfor går det så stærkt

Annonce:

- Der er lukket helt af, og du har ingen kontakt med dine rigtige venner. Og når du kommer hjem, kan dine venner ikke sætte sig ind i din oplevelse, så derfor opsøger vi hinanden, er Danielas begrundelse.

Indspist og lukket verden
Så selvom Paradise-livet slutter, når man kommer hjem til Danmark, så slutter bekendtskaberne langt fra - tværtimod. Deltagerne fortsætter for en stor dels vedkommende, hvor de slap i Mexico - med fest, farver og hvad deraf følger.

- Der er dem, der lever reality-livet mere fuldt ud end andre. Men Paradise-deltagere går i byen de samme steder, så det bliver hurtigt en indspist og lukket verden for andre, siger Julie.

Læs også:

TV: Fik du nok sex på Paradise?

Og i den indspiste verden er der mange, der kender hinanden rigtig godt.

Susan K største man- eater
ekstrabladet.dk har talt med de 10 kvindelige deltagere, der er med i 'Paradise Hotel Reunion', som kører netop nu på TV3.

Fælles for dem er, at de alle har været med i mindst en sæson tidligere, men det er ikke det eneste, de har tilfælles. Mange af pigerne har nemlig også været sammen med de samme fyre.

Annonce:

- Det er det hele om igen, når man kommer hjem. Det er one big drama på kryds og tværs, forklarer Pernille.

Susan K er med sine 38 år ikke bare alderspræsidenten, hun er også den største forbruger af Paradise-fyre.

Kvinden fra sæson 4 og 6 kan såleds linkes til ikke mindre end seks af de mandlige Reunion-deltagere.

Læs også:

TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

Se hvem Susan har haft kløerne i og få et overblik over, hvordan de 20 'Paradise Hotel Reunion'-deltagere kan linkes til hinanden i diagrammet øverst i artiklen.

Heldig med TV3's valg af deltagere
Før man når at tænke, at der er nogle af pigerne, der ligner de rene dydsmønstre med kun en enkelt forbindelse til en fyr, skal man måske lige have in mente, at det jo langt fra er alle tidligere deltagere, der er med i Reunion-programmet.

Læs også:

Så kører 'Paradise'-bussen igen

For de fleste af pigerne har mange flere Paradise-hug på deres scoringsliste. Men det er tidligere deltagere, som ikke er med i kampen om at blive 'Den Ultimative Paradiso'.

Annonce:

- Jeg er bare heldig, at det lige er de her 10 mandlige deltagere, TV3 har valgt ud til at være med i Reunion-sæsonen, for der er ikke så mange af lige præcis dem, jeg har været sammen med, smiler Stina uden at ville nævne navne på, hvilke andre Paradise-deltagere hun ellers har været sammen med.

- Der var bestemt andre deltagere, som TV3 kunne have taget med, og så var min liste blevet længere, griner Samantha.

Dermed er det altså heller ikke sikkert, at Türker, Drago og Regitze er så uskyldige, som de ser ud på diagrammet, hvor de alle tre står udenfor det fine edderkoppespind.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: