Nicoline Simone måtte til psykolog

'X Factor'-deltageren fortæller om sin psykiske nedtur efter Jean Michels exit

Nicoline Simone og Jean Michel i de glade 'X Factor'-dage. (Foto: Mogens Flindt).
Nicoline Simone og Jean Michel i de glade 'X Factor'-dage. (Foto: Mogens Flindt).

Sandheden om Jean Michaels mystiske X Factor-exit er endnu ikke kommet på bordet, men nu fortæller sangpartneren Nicoline Simone, om sin psykiske nedtur efter deltagelsen i det populære tv-show:

- Jeg har været rigtig langt nede. Det var bestemt ikke godt. Nogle dage var jeg glad, og andre dage var jeg rigtig ked af det, fortæller den 16-årige sangerinde til BT.

Jean Michel og Nicoline Simone har begge været som sunket i jorden siden deres exit fra 'X Factor'. (Foto: Jan Unger) Danske kendte Livstegn fra Jean Michel: Jeg har det fantastisk!

Til avisen forklarer Nicoline Simone, at det på et tidspunkt var så slemt, at hun opsøgte en psykolog:

- Jeg fik nogle gode ting ud af det, men jeg følte, at jeg godt kunne klare det selv til sidst. Jeg føler ikke, jeg er så langt nede mere, at jeg har brug for at gå til psykolog.

Både Nicoline Simone og Jean Michel er inviteret til finaleshowet på fredag. (Foto: Mogens Flindt) TV Derfor må Nicoline Simone ikke synge

I interviewet fortæller Nicoline Simone desuden, at hun stadig er på god fod med Jean Michel og at de snakker sammen hver eneste dag. Men den fulde forklaring om sangpartnerens 'X factor'-exit har hun ikke fået:

Jean Michel kommer til 'X Factor'-finalen, mens Nicoline Simone er gået under jorden. (Foto: Mogens Flindt) TV Nicoline Simone går under jorden

- Jeg snakket med Jean om det, og jeg har et nogenlunde indblik i, hvad det er, der er årsagen, men jeg ved det ikke helt endnu, konstaterer hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer