Christian Stadil tør ikke se sig selv i tv

Christian Stadil får ven til at se 'Stjerner på slottet' for sig. Han tør ikke se sig selv i programmet

Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Christian Stadil, Bubber og Rolf Sørensen er stjernerne, når TV2 tager hul på en ny sæson af  'Stjernerne på slottet'. (Foto: Linda Johansen)
Iben Hjejle, Signe Lindkvist, Christian Stadil, Bubber og Rolf Sørensen er stjernerne, når TV2 tager hul på en ny sæson af 'Stjernerne på slottet'. (Foto: Linda Johansen)

Christian Stadil, 40-årig forretningsmand og buddhist, har aldrig set ’Stjernerne på Slottet’. Alligevel tøvede han ikke med at sige ja til at deltage i programmets 4. sæson.

Læs også:

Stjernerne på slottet. Fra venstre: Rolf Sørensen, Bubber, Signe Lindkvist, Iben Hjejle og Christian Stadil. (Foto: Linda Johansen) TV Utroskab og nervesammenbrud på slottet

- En gang imellem skal man sige ja, og det gjorde jeg så denne gang. Ikke mindst fordi jeg har fået programmet anbefalet af min gode ven Lars Christiansen, der var med sidste år. Og så er det jo ikke bare et falde på halen-program eller en konkurrence. Her er lidt alvorlig kant, siger han.

Alligevel vil han næppe kigge med på den nye sæson:

- Jeg har det svært med at se mig selv på tv, så jeg får nok en ven til at se det for mig. Jeg synes også, at det var grænseoverskridende, at der næsten konstant var kamera på. Da jeg skulle til møde, efter at være kommet hjem, drømte jeg, at der også var kameraer i mødelokalet.

- Hvad har været det mest positive for dig?

- At slottet virkede som en nøgle, der åbnede folks personlighed.

- Du overrasker ved at fortælle, at du har været del af en paramilitær gruppe...

- Ja, der er kontraster i mit liv. Jeg er buddhist og dyrker kampsport, og folk undrer sig over, at min virksomhed er med til at sejle våben. Men sådan er verden og virkeligheden, og transporterne er altså ikke ulovlige. Fordi jeg kan kampsport, kan jeg forsvare min kæreste. Nationer er også nødt til at forsvare sig.


0 kommentarer
Vis kommentarer