Forlader Big Brother efter bryst-bøvl

Denise fra Big Brother 2012 har de seneste dage haft det dårligt, efter at hun i onsdags overanstrengte sig og fik smerter i sine nyopererede bryster. Nu forlader hun huset og konkurrencen om de 500.000 kroner

Følg Underholdning
Følg Film og tv

Billige silikonebryster har kostet 22-årige Denise deltagelsen i Big Brother.

Den unge pige fra Brøndby blev torsdag indlagt på sygehuset, fordi de kunstige bryster, som hun fik lavet for bare fem uger siden i Thailand, gav hende uudholdelige smerter.

Bryst-panik i Big Brother: Deltager indlagt

I løbet af de seneste 48 timer er hun blevet tilset af en læge fire gange, men i aftes fik Denise det så dårligt, at hun måtte afhentes af en ambulance og køres til hospitalet.

Denise har tidligere fortalt, at hun har fået lavet sine bryster biligt i Thailand. 'Bare' 15.000 kroner har hun gviet for dem. Og det kan altså have været en dyr billig investering.

Kan ikke fortsætte
Denise blev allerede i aftes udskrevet og har siden opholdt sig på et hotel, men fredag middag traf SBS TV beslutningen om, at hun er helt ude af programmet.

- Det er os, der har taget beslutningen om, at hun ikke kan fortsætte. Det er bedre hun bruger sin energi på at restituere sig end at være med i et tv-program, siger informationschef Jesper Jürgensen til Ekstra Bladet.

Hvis det stod til Denise, var hun blevet lukket ind i huset igen.

- Jeg græd helt vildt, jeg fik at vide, at jeg ikke måtte komme tilbage, siger hun til Ekstra Bladet.

- Men jeg kan godt se, at det er til mit eget bedste.

Allergiske reaktion
Heldigvis for Denise er smerterne i brysterne nu forsvundet og hun har det godt igen.

- Det var faktisk en allergisk reaktion på den smertestillende medicin, jeg fik i huset, der gjorde, at jeg blev så dårlig, siger Denise, der nu glæder sig til at komme hjem til Brøndby og komme til hægterne.

- Det første jeg vil gøre, når jeg kommer hjem, er at tænde min telefon og tjekke min Facebook-profil, siger Denise der er ved godt mod ovenpå den dramatiske aften på sygehuset.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind