Pernille: Blachman vil selv vinde

Mentor og dommer i 'X Factor' Pernille Rosendahl mener, at Blachman kun vil vinde for sin egen skyld

Thomas Blachman er et af de vildeste tv-mennesker, hans dommer-kollega Pernille Rosendahl har oplevet. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman er et af de vildeste tv-mennesker, hans dommer-kollega Pernille Rosendahl har oplevet. (Foto: Mogens Flindt)

Pernille Rosendahl, der er mentor for 'X Factor'-finalisterne under 25 år, tror, at Thomas Blachman, der er mentor for den sidste tilbageværende gruppe, Jean Michel og Nicoline Simone, stadig går efter at vinde showet.

- Men han går efter at vinde personligt. Han kan jo godt lide, når det handler om ham. Og han jo et af det vildeste tv-mennesker, vi har set. Det er vigtigt at anerkende. Jeg er her bare af nogle andre årsager. Jeg er her for mine deltagere, siger hun til Ritzau.

LÆS OGSÅ:

Blachman: Min gruppe har intet at frygte

Ifølge Pernille Rosendahl var det et spørgsmål om unødvendig selviscenesættelse, da han til alles overraskelse sendte sine egne finalister, Tandberg & Østenby hjem i fredags.

- Det er jo som regel sådan, at dem, der allerede har været i farezonen en gang, ryger ud, hvis de ender der igen. Og jeg er sikker på, at Cutfather havde stemt Tandberg & Østenby hjem, siger hun.

LÆS OGSÅ:

TV: Blachman til sine skuffede piger: Vis lidt respekt

Blachman selv mener, at han gjorde det for musikken, men for Pernille Rosendahl er det ikke kun et spørgsmål om musik.

- Musikken skal ikke prioriteres over alt andet i showet. På ingen måde. Man må aldrig sætte sagen over mennesket. Det er både et musik- og et underholdningsprogram, og det ved han godt, siger Pernille Rosendahl.

LÆS OGSÅ:

Blachman - gak eller guddommelig?

Alligevel er hun stadig enig i, at man gerne må sende egne deltagere hjem.

- Men i min bog skal det ske med kærlighed og empati. Jeg så et tab af næstekærlighed og et tab af empati i fredags. Og det er meget typisk Thomas, mener hun.

Da Blachman sendte duoen hjem efter fredagens liveshow, var han ikke selv i tvivl om sin beslutning.

- Vi stopper, mens legen er god. De var nok røget alligevel. Det var den mest værdige beslutning for både mig og for dem. Jeg har gjort et fantastisk stykke arbejde med dem, de har fået i hoved og røv, og de kan ikke blive bedre end i aften, sagde han.

LÆS OGSÅ:

Blachman ikke rar at være sammen med