TV: Tandberg & Østenby: Manglende respekt fra Thomas

- Det er lidt som at blive fyret af sin chef, siger synligt skuffede Tandberg & Østenby, der fredag aften blev sendt ud af 'X Factor' af deres egen mentor Thomas Blachman

Tandberg & Østenby var ikke meget for at stille op til fotografering med deres mentor efter showet. Blachman mente dog godt, at de to piger kunne vise ham lidt respekt. (Foto: Mogens Flindt)
Tandberg & Østenby var ikke meget for at stille op til fotografering med deres mentor efter showet. Blachman mente dog godt, at de to piger kunne vise ham lidt respekt. (Foto: Mogens Flindt)

Simone Tandberg og Isabella Østenby havde regnet med at ryge ud af fredagens 'X Factor', da det gik op for dem, at de stod i farezonen for anden gang i træk.

Men det kom som noget af et chok for dem, at det var deres egen mentor Thomas Blachman, som gav dem kniven.

- Vi syntes ikke, det var i orden. Vi følte lidt, at vi manglede det sidste skulderklap, og det fik vi ikke. Vi vidste godt, da vi stod der, at vi skulle sige tak for i aften. Men vi manglede den sidste bekræftelse af Thomas, sagde Simone gennem tårerne efter showet.

- Det var manglende respekt for os, uddybede Isabella.

LÆS OGSÅ:

Chok: Blachman sendte sine egne piger hjem

Kom som et chok
Det er kutyme, at hver mentor peger på deres egen deltager som den eller dem, der skal gå videre i showet, og så er afgørelsen op til den dommer, der ikke har en artist i farezonen.

Da Pernille Rosendahl havde Morten Benjamin tilbage, og Thomas Blachman stod med Tandberg & Østenby, var der lagt op til, at Cutfather skulle afgøre tingene, men der havde man glemt at kalkulere med Blachman.

- Det kom virkelig som et chok. Min første tanke var wauw, da jeg hørte, at han sendte os ud, sagde Simone.

- Vi vidste godt, at han er et ærligt menneske, men at han kunne tænke i de tanker, havde vi virkelig ikke set komme. Det er lidt som at blive fyret af sin chef. Det er aldrig sjovt, uddyber hun.

LÆS OGSÅ:

Blachman til 15-årige Line: Du ligner en dulle

Dårlig og presset stemning
Duoen var ikke meget for at blive fotograferet med deres bøddel efter programmet. Blachman mente, at de 'godt kunne vise ham lidt respekt', da de skulle stille sig op til ære for fotograferne, men han blev i stedet bedt om at holde mund af Isabella. Og billedet blev taget - dog med tydelig afstand mellem den tidligere så harmoniske trio.

- Vi havde så godt et samarbejde i starten, men det var som om alle kom op i en spids her i den sidste uge. Det var både stylisten, koreografen og Thomas. Ingen havde noget overskud overhovedet. Det var lidt anspændt hele tiden, forklarede Simone.

- Der har været lidt dårlig og presset stemning. Man bliver hurtigt sure på hinanden, når man ikke har overskud, lød det fra Isabella.

LÆS OGSÅ:

Blachmans piger: Vi er her ikke for at behage folk

Tandberg & Østenby besøger Ekstra Bladet lørdag formiddag. Hvad vil du gerne vide om dem? Send os dit spørgsmål til kontakt5@eb.dk