Reality-kolleger: Gustav spiller skuespil

TV3's helt egen hus-homo er næsten for god til at være sand - og det er da også ganske vist. Gustav er ren reality-skuespiller, lyder anklagerne fra kolleger

Måske er Gustav tabt for dansk reality. Han siger selv, at hvis han spillede skuespil, ville han gøre karriere i Hollywood. Og det er netop, hvad han gør, siger reality-kollegerne. (Foto: TV3)
Måske er Gustav tabt for dansk reality. Han siger selv, at hvis han spillede skuespil, ville han gøre karriere i Hollywood. Og det er netop, hvad han gør, siger reality-kollegerne. (Foto: TV3)

Kan man virkelig være så overdrevet i realityens virkelige verden..?

Det spørgsmål er der med garanti mange reality-seere, der har stillet sig selv, når de har set 'Dagens Mand', 'For lækker til love' eller ser det nyeste reality-tilbud 'Divaer i junglen', som har premiere på TV3 mandag aften.

LÆS OGSÅ:

Spejlblank Gustav: - Jeg stemmer kun på de flotteste

Skuespiller med stjernenykker
Her møder man über-bøssen Gustav, der bekræfter enhver homofobs dybeste fordomme om homoseksuelle.

- Han udstiller homoer som fjolser, siger Daniel Valentin, som var på date med den omvandrede brunkage i torsdagens 'For lækker til love'.

- Jeg skrev selv til TV3 for at komme med i programmet, fordi jeg gerne vil vise, at homoseksuelle også kan være helt almindelige. Han er ikke en, som jeg ville omgås i virkeligheden, uddyber Daniel-daten, der påstår, at han har kendt Gustav i flere år og slet ikke kan kende ham mere.

- Gustav har for mange stjernenykker. Han er blevet meget 'se mig, se mig'. Han har virkelig ændret sig, siden han kom på tv. Han trænger så meget til hjælp.

Daniel Valentin er ikke i tvivl om, at det er rent skuespil, når Gustav folder sig ud.

- Det er en rolle, han spiller. Han er slet ikke sådan i virkeligheden. Lige så snart kameraerne er tændte, spiller han en rolle.

Stritter med numsen for kameraet
I den nye serie 'Divaer i junglen' skal 10 realitystjerner leve under primitive vilkår, og det er ikke noget for luksusdyret Gustav, der mener, at det var 'rigtig hårdt at leve som et dyr'.

Også her præsterer Gustav skuespil i Oscar-klassen, fortæller en af de øvrige divaer fra junglen, Amalie, som selv blev kendt i 'Paradise Hotel' og siden fik sit eget program 'Amalies Verden'.

- Når der ikke er kamera på, er Gustav meget mere nede på jorden, og han snakker ikke med den der accent på samme måde. Han er meget mere naturlig og nede på jorden. Han er i virkeligheden en stille og rolig og sød dreng.

- Han udstiller sig selv. Lige så snart der kommer kamera på, stritter han med numsen, ryggen er høj, solbrillerne er på, og der er pudder i hovedet. Og så kører han den der Gustav-stil, siger Amalie i bedste Amalie-stil.

Hollywood-karriere venter?
Selv vil Gustav ikke høre tale om, at det er en rolle, han spiller.

- Hvorfor bliver folk ved med at spørge om det? Jeg gider ikke interviewes om det længere. Jeg er, som jeg er. Så er der folk, der kan lide mig og folk, der ikke kan lide mig. Det kan jeg ikke tage mig af, siger reality-skuespilleren med næsten ægte harme.

- Sådan er reality. Det er derfor, det hedder det, siger Gustav - efterfulgt af et ' skatter'.

- Hvis bare det var en rolle, så ville jeg kunne tjene penge på det. Så ville jeg kunne rejse til Hollywood, hvis jeg var så god en skuespiller.

LÆS OGSÅ:

Roskilde: Lækre reality-Gustav jages af nøgne mænd

SE HVORDAN GUSTAV OPFØRER SIG I 'DIVAER I JUNGLEN' - I VIDEOEN OVER ARTIKLEN