TV: Marys brystlurer går verden rundt

Billederne af den finske præsidents mand, Pentti Arajärvi, der lurer på kronprinsesse Marys barm, går verden rundt i disse dage. Alt sammen fordi klippet blev bragt i 'Natholdet' på TV 2

Det var en vaks tv-seer, der i januar spottede noget opsigtsvækkende i dækningen af dronning Margrethes 40-års jubilæum, og efterfølgende gav tippet videre til TV 2-programmet 'Natholdet'.

TV-billederne viser det tydeligt: Den finske juraprofessor, Pentti Arajärvi, har fået plads ved siden af den danske kronprisesse Mary, og har sit blik rettet stift mod sin sidemakkers royale brystparti.

SE DET I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

Pentti Arajärvi, der i øvrigt er gift med Finlands præsident, skynder sig dog at kigge i den anden retning, i samme sekund som Mary drejer hovedet mod hans stirrende øjne.

SE OGSÅ: TV: Anders Breinholt - Ekstra Bladets vejrudsigt er bedst

Billederne er gået kloden rundt, og er blevet set af millioner af mennesker på alverdens tv-stationer og online-aviser - alene fordi 'Natholdet' bragte klippet:

– Det er skidesjovt, at se noget man har lavet en sen aften, bliver den der sjove historie, der kommer i slutningen af nyhedsudsendelserne i hele verden. Det plejer at være en pingvin, der har født 18 unger eller sådan noget, men den her gang er det sgu fra 'Natholdet', siger Anders Breinholt til ekstrabladet.dk.

Stolte af promoveringen?
Selvom lurerbillederne med stor sandsynlighed er det første bekendtskab, mange mennesker får med den danske kronprinsesse, tror 'Natholdet'-værten, at det danske kongehus vil være glade for promoveringen:

– De svenske prinsesser er jo gudesmukke, og det har man da altid snakket om her i Danmark. Og der er jo ikke nogen tvivl om, at alle seerne rundt omkring i verden vil tænke, at Mary er en smuk kvinde, siger Anders Breinholt, der på ingen måde mener, klippet er pinligt for kronprinsessen:

– Hun gør jo ikke noget galt. Det er nok nærmere om præsident-herren, at seerne tænker: Skipper – nu stopper du!

LÆS OGSÅ: Anders Breinholt fik en kurv af Birthe Rønn

Anders Breinholt synes dog heller ikke, at klippet er en katastrofe for Pentti Arajärvi. Natholdet har bragt klip, der var langt mere pinlige, som for eksempel billederne af en sportspressechef, der spiste sine egne bussemænd, eller en IT-ekspert, der afslørede sit eget forbrug af tysk internetporno.

– Det er jo mere pinligt end at tjekke et flot brystparti ud, siger Breinholt:

– Måske er han oppe i Finland blevet en helt?

Her er en række eksempler på andre medier, der har bragt billederne:

Amerikanske ABC News: Danish Princess's Breast Incident

Australske Herald Sun: Princess Mary busts visiting dignitary's cleavage stare

Britiske Daily Mail: Busted! Finnish president's husband caught admiring more than just the food at royal dinner

Britiske The Sun: Cleave it out

.. og så er klippet også blevet bragt på thailandske Thai TV-News