Mulila vil vise mere personlighed

I sidste 'X Factor'-liveshow var Mulila i farezonen, men denne gang føler hun sig godt tilpas med temaet

I sidste uges 'X Factor' måtte Cutfather sende en af sine egne finalister hjem. Dilemmaet opstod, fordi både Katrine og Mulila endte i farezonen. Begge var finalister i kategorien deltagere over 25 år.

Valget faldt på Katrine, og Mulila fik derfor chancen for at komme tilbage og vise, hvad hun kan. På trods af presset føler hun sig ikke mere nervøs, end hun plejer.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at stå der og ikke vide, om man er købt eller solgt. Men jeg føler mig ikke udsat. Jeg skal bare overbevise folk mere denne gang. Så i morgen kommer man til at se min personlighed lidt mere, end man måske har gjort før.

Og netop derfor er fredagens tema 'Dance Hits' helt perfekt for Mulila.

LÆS OGSÅ:

Her er fredagens X Factor-sange

- Jeg elsker dance. Det er så fedt. Jeg har det rigtig godt med up-tempo musik. Det er energisk og positivt, og jeg kan godt lide positive sange. Jeg er altid glad, så det er vigtigt at jeg får lov til at synge en sang, hvor jeg viser min personlighed, siger hun til Ritzau.

Mulila ved godt selv, hvorfor hun endte i farezonen i fredags. Og hun tror, at det lige så godt kunne have været hende, der måtte forlade showet.

- Nervøsiteten gjorde, at jeg endte der. Og jeg anede ikke, hvem af os der ville ryge ud, siger hun.

Til fredagens liveshow skal Mulila synge nummeret 'Wild Ones', som Flo Rida og Sia tidligere har hittet med.