Blachman: Jeg får altid stående ovationer

Fredagens dramatiske dommerkrig kan nemt risikere at blive gentaget på fredag

Thomas Blachman: - Jeg kan altid skrue 10 procent op. (Foto: Mogens Flindt)
Thomas Blachman: - Jeg kan altid skrue 10 procent op. (Foto: Mogens Flindt)

Det højdramatiske X factor i fredags, hvor dommerne var ved at rive hovederne af hinanden, og de blev bedt om at skrue lidt ned for charmen, kan nemt risikere at blive gentaget på fredag.

I hvert fald vil ingen af d'herrer Blachman og Cutfather og d'dame, Pernille Rosendahl, ikke garantere, at bølgerne ikke kommer til at ride højt igen.

- Jeg kan selvfølgelig altid skære 10 procent op, og jeg er rimeligt afklaret. Jeg får stående olvationer, hvor jeg end kommer frem, og jeg kommer rent, fuld af passion for dette program. Der er kun én fucking stjerne i X Factor. Det er ikke Cutfather eller Pernille, heller ikke deltagerne eller mig. Musikken er stjernen, og hvis ikke deltagerne kan levere varen, så er det dommerne, der burde tude og ikke dem, siger Thomas Blachman.

LÆS OGSÅ:

TV: Blachman vil ikke skrue ned for skænderierne

Cutfather rystet
Cutfather kaldte i fredags dommernes opførsel for 'under lavmålet', og han er stadig lidt rystet over, at han deltog i det verbale slagsmål med kollegerne.

- Jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Men jeg kunne ikke styre mig. Ham kolbøtten, Blachman, kan få alle op i det røde felt.

- Det er på sin plads at debattere, men debatten skal være mere konstruktiv, og jeg håber bare, at vi tager kan vende tilbage til kammertonen næste gang, siger Cutfather, der har inviteret de to andre dommere på morgenmad på onsdag, så eventulle dårlige vibvrationer kan blive ryddet af vejen.

LÆS OGSÅ:

Cutfather tosset over tonen: - Det er uhørt!

Laver alt i fællesskab
Også for Pernille Rosendahl har fredagens oplevelser givet anledning til eftertanke.

- Når det hele kommer til at handle om smagsdommeri, så er vi på galt spor. Når f.eks. Ida får at vide, at hun er 'en sommerfugl med en nål stukket igennem sig', så bliver vi begge to kede af det. Der er ikke tale om, at jeg styrer hende. Det kunne jeg aldrig finde på. I vores camp laver vi alt i fællesskab, og hvis jeg kom og lavede hende til 'pigen med guitaren' i syv programmer i træk, så ved jeg godt, hvad de to herrer vil sige. Folk skal gå ned fra scenen med kritik, de kan bruge til noget, og det fik heller ikke Ida i fredags.

LÆS OGSÅ:

TV: Pernille: - Det var ikke planlagt