Fetterlein efter bokse-nedtur: Jeg kan ikke lide at slås

STORT GALLERI: De kendte fik tæsk i ringen i TV3 stævnet 'Tæsk en kendt'. Kun Michael Monetz holdt kendis-fanen højt

Frederik Fetterlein gav op i tredje omgang. (Foto: Rumle Skafte).
Frederik Fetterlein gav op i tredje omgang. (Foto: Rumle Skafte).

Det skortede ikke på både frygtindgydende og kuriøse navne, da TV3 lørdag aften sendte fire kendisser i ringen mod ukendte modstandere, i boksestævnet 'Tæsk en kendt', der senere bliver til et tv-show.

Michael 'Mean Machine' Monetz, Allan 'The Bulldog' Nielsen, Frederik 'The Playboy' Fetterlein og Marc 'Pretty Face' Ciano, stillede alle op til fire runders boksning mod ukendte modstandere, der havde takket ja til muligheden for at stikke en kendis en på snotten.

Bokse-seancen endte da også med en massiv kendis-nedtur. Den tidligere landsholdsspiller i fodbold, Allan Nielsen, blev stoppet i første omgang, Frederik Fetterlein gav op i tredje omgang og Marc Ciano tabte klart på point.

Kun Michael Monetz kunne med en knckout-sejr holde fanen højt efter kampene.

Glæder sig til at tæve Fetterlein

Ifølge Frederik Fetterlein opdagede han hurtigt, at bokseringen ikke er hans rette element:

- Jeg havde faktisk glædet mig under hele forløbet, men pludselig stod jeg der og skulle fucking ind i ringen og slås. Det føltes mærkeligt, at skulle forsøge at slå en anden ned. Det er en lidt underlig sport. Jeg har slet ikke det der gen i mig med, at jeg syntes det er fedt at slå andre, så jeg parerede og parerede og passede nok lidt for meget på mig selv, forklarer den tidligere tennis-prof, der ellers selv vurderer, at han var godt med:

Michael Bjørnsson: Mange vil gerne se mig i gulvet

- Men man skal også tænke på at min modstander er 28 år og jeg er 41. Jeg havde masser af chancer undervejs, men udnyttede dem ikke, fordi jeg var så optaget af at pakke mig selv ind. Jeg er ikke en bokser og det er første gang i hele mit liv, at jeg har været i slagsmål, erkender Fetterlein, der som den eneste kendis stillede op iført en beskyttende hjelm:

- Jeg fik at vide kort før vi skulle bokse, at jeg skulle have hjelm på, fordi TV3 havde lavet en fejl. De havde glemt at undersøge om der var andre forsikringsforhold gældende for mig, fordi jeg er udlandsdansker, og derfor skulle jeg have hjelm på i ringen. Det var pisseirriterende - jeg lignede jo Gøg og Gokke med den der hjelm på, forklarer levemanden, der måtte lægge til både slag fra modstanderen og tilråb fra publikum:

Grumme tæsk venter Fetterlein

- Det er jo et specielt publikum der er til sådan et boksestævne og der kom masser af tilråb. Folk til sådan et boksestævne har ikke de bedste manerer - det er en helt anden verden for mig. De råbte blandt andet, at min modstander skulle slå mig ihjel. Men jeg har nydt træningen og de folk i boksemiljøet som jeg har mødt, og er blevet trænet af, har været super søde, konstaterer Frederik Fetterlein, der fortsætter boksetræningen, men lægger handsker og hjelm på hylden:

- Jeg kan ikke lide det der med at slås og jeg skal ikke have flere rigtige kampe.

Ekstra Bladet ville gerne have talt med aftenens eneste kendis-vinder, men Michael Monetz er lige så hårdtslående udenfor ringen som indenfor tovene. Den syngende rengøringsmand forlanger nemlig fuld redigeringsret over artikler, der indeholder hans citater og forbeholder sig dermed retten til at rette i både rubrikker og tekst.

SE STORT GALLERI FRA KENDIS-KAMPENE - ØVERST I DENNE ARTIKEL.

.