Blachmans vilde indrømmelse: - Jeg kan godt være ti procent for meget

Thomas Blachman er kendt for at være grov og gå lige til stregen. Nu indrømmer han, at han godt kan være for meget

- Jeg kan godt være ti procent for meget, indrømmer Thomas Blachman. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg kan godt være ti procent for meget, indrømmer Thomas Blachman. (Foto: Mogens Flindt)

Hvis Danmarks Radio vælger at sende 'X Factor' til næste år, bliver det med tre nye dommere. Både Cutfather, Pernille Rosendahl og Thomas Blachman har allerede meddelt, at 'X Factor' 2012 bliver deres sidste.

I aftes var tonen i showet ualmindelig barsk og i kulisserne gik snakken om, at grænsen var blevet overskredet - måske endda bevidst fra en enkelt af dommernes side.

LÆS OGSÅ:

Cutfather tosset over tonen: - Det er uhørt!

- Danmark Radio har lang snor med mig - det er jo derfor jeg er her. Jeg har en vis frihed, siger Thomas Blachman selv om sin rolle i programmet.

Tør ikke smide mig ud
- Har du en lille stille drøm om at blive smidt ud af dit sidste 'X Factor'?

- Ingen smider mig ud lige meget, hvad jeg gør! Jeg arbejder i den god sags tjeneste og betaler prisen for det. Men altså jo...jeg har da overvejet at gøre et eller andet, så jeg bliver smidt ud og aldrig kan komme tilbage mere. Men det ville Danmarks Radio aldrig gøre, lyder det selvsikkert fra Thomas Blachman.

Selv syntes han ikke, at der var noget i vejen med tonen i fredag aftens program, men han indrømmer, at han godt kan gå over grænsen.

- Jeg kan være ti procent for meget. Det kan jeg altid. Det kan jeg også privat. Så må der være nogen, der giver mig en pille eller et eller andet, siger Thomas Blachman, der hvis han styrer sin talestrøm takker af som 'X Factor'-dommer ved finalen i Herning den 23. marts.