Bubber parterer en pony til aftenkaffen: - Makabert, men ret naturligt

Bubber skærer i aften en pony i småstykker for at tilfredsstille en sulten tiger

Bubber saver hovedet af ponyen med en løvsav. (Foto: TV 2)
Bubber saver hovedet af ponyen med en løvsav. (Foto: TV 2)

- Det var svært. Svært at se det døde dyr i øjnene og samtidig skulle skære hovedet fra kroppen. Sådan siger Bubber, der har prøvet meget - både på sine eventyr med B.S. Christiansen og i programmet 'Danmark ifølge Bubber'. Men at partere en pony hører til noget af det mere makabre, han har været med til.

- Jeg har tidligere hakket hovedet af en kylling, plukket den og spist den. Og et eller andet sted er det jo det mest naturligt. Og det lyder måske lidt tøsedrengsagtigt, men jeg vil altså helst ikke have for meget med den slags at gøre, siger Bubber, der i aftenens udgave af 'Danmark ifølge Bubber' tester sine evner som dyrepasser.

Den parterede pony skal gives til de sultne tigere i Knuthenborg Safaripark. Så der er ingen vej udenom.

Varm pony
- Og selvfølgelig skal tigeren jo have noget at spise. Men ponyen var altså varm, da jeg begyndte at skære, siger Bubber, der savede dyrets hoved af med en løvsav.

- Det ser ud som om, du er ved at kaste op. Var du det?

- Hmmm jeg kunne i hvert fald mærke, at det hele vendte sig i min mave, siger Bubber.

- Kunne du spise kød til aften, efter parteringen af ponyen?

- Ja. Og der er jeg ret dobbeltmoralsk. Når bare jeg ikke har haft noget med dyret at gøre, har jeg ingen problemer. Det er faktisk ret mærkeligt, for det er som om, vi kommer længere og længere væk fra det, det egentlig handler om. Vi tror, at dyrene kommer fra Bilka eller Netto, siger Bubber.

Det er i aften klokken 20.50 på TV 2, at Bubber springer ud som dyrepasser og må ofre en pony for at mætte tigerne.