TV: Nægtede at smide tøjet - Line stemt ud af Big Brother

Line blev den tredje deltager, der blev stemt ud af Big Brother

Line kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun blev stemt ud af Big Brother 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Line kunne ikke holde tårerne tilbage, da hun blev stemt ud af Big Brother 2012. (Foto: Mogens Flindt)

Det var med tårerne løbende ned ad kinderne, at Line søndag aften forlod Big Brother-huset efter kun knapt to ugers ophold i total isolation.

Den 26-årige pige fra Aarhus havde mere eller mindre nomineret sig selv til et nervepirrende kapløb om enten at skulle blive eller smides hjem. Det gjorde hun tidligere på ugen, da hun takkende nej til Big Brothers tilbud om at blive Se og Hør-pige.

- Fortryder du det valg nu?

- Nej, det gør jeg ikke. Jeg står ved mit valg! Jeg har beholdt min værdighed. Det der med at smide tøjet i Se og Hør er slet ikke mig. Jeg har fuld respekt for, at Michella og Amanda laver den slags ting, men det er bare ikke mig, siger Line til Ekstra Bladet kort efter, hun har forladt Big Brother.

LÆS OGSÅ:

TV: Louise røg først ud af Big Brother: Svært at være nøgen på TV

Bad eller blad
Gennem de seneste to uger har Line ellers dagligt taget bad for rullende kameraer - og til skue for hele Danmark. Men for hende er der stor forskel på at være nøgen i bad og nøgen i et blad.

- Jeg skal jo i bad. Det skal man jo! Jeg følte ret hurtigt, at vi blev et lille kollektiv. Vi var sammen på badeværelset og jeg lagde stort set ikke mærke til kameraerne, siger Line og gentager, at hun ikke er en Se og Hør-pige-type.

- Jeg har lige fået at vide, at de er stolte af mit valg derhjemme, og det gør mig rigtig glad, siger hun - selvom skuffelsen over udstemningen er den følelse, der fylder mest.

Fire nominerede
I alt fire deltagere var nomineret til at blive stemt ud søndag aften. Ud over Line, der sammen med Henrik i løbet af ugen takkede nej til at blive henholdsvis Se og Hør-mand og kvinde, var det Mads og Amanda.

Med Lines exit har Big Brother sagt farvel til fire deltagere. Lesley, der pludselig skred fra huset, da hendes søster angiveligt havde været udsat for en trafikulykke. Sidste søndag blev 19-årige Louise stemt ud som den første. Sammen med hende sagde kaninen Nikolai farvel til Big Brother.

SE OGSÅ:

TV: Amanda masserer sine silikonebryster

SE OGSÅ:

TV: Splitternøgen Clifford skrubber six-packen