TV: Phuong & Rasmus: Danmark har ikke været søde ved os

Den mystiske gruppe i årets 'X Factor' røg ud som de første. Phuong & Rasmus mener aldrig selv, danskerne gav dem en chance

Phuong var helt knust efter det hurtige exit. Her forsøger duoens bøddel, Pernille Rosendahl, at sige et par trøstende ord. (Foto: Mogens Flindt)
Phuong var helt knust efter det hurtige exit. Her forsøger duoens bøddel, Pernille Rosendahl, at sige et par trøstende ord. (Foto: Mogens Flindt)

Allerede første aften ryger der traditionen tro en artist ud af 'X Factor'.

Fredag aften var det Blachmans sammensatte duo Phuong & Rasmus, der måtte sige farvel, næsten før de fik sagt goddag.

LÆS OGSÅ:

X Factor-farvel: Phuong & Rasmus fik første X

Duoen - og især vietnamesiskfødte Phuong var ked af det hurtige exit. Og det kunne hun ikke skjule.

- Jeg er bare ekstrem følsom. Jeg græd også, at jeg gik videre, forklarede hun om de tårer, der til stadighed blev ved med at trille ned ad hendes kinder.

Blachman kunne heller ikke skjule sine følelser over, at han måtte sige farvel til sin 'party party'-gruppe, som han kaldte dem.

- De havde kraftedeme et shine. At være sammen med dem var som at flyve på første klasse med Thai Airways i 70’erne. Det var smilende silkedragter og fri bar med alt, hvad der var af champagne.

- For første gang i 'X Factor's historie kommer der nogen, der kan lave fjol, samtidig med de kan synge, samtidig med de har intelligens, samtidig med de har stil. De skulle have haft en chance, sagde han om sine to originaler - i ordets bedste mening.

LÆS OGSÅ:

Er Blachman virkelig et geni?

Og netop det, at duoen var så speciel, var grunden til, at de røg ud, vurderer de selv.

- Vi har jo ikke haft særlig gode odds. Folk har stemt os til at være taberne. Vi har været ret mystiske. Folk har ikke kunnet finde ud af, hvem vi var som musikere, sagde Phuong

- Vi er ikke super overraskede. For vi havde dårlige odds. Danmark har ikke været søde ved os, konkluderede Rasmus og blev bakket op af makkeren.

- Det kan da godt være, at vi er for anderledes til Danmark. Som Thomas siger, er vi måske mere internationale, end vi er nationale, smilede Phuong gennem tårerne.

Om de to fortsætter - nationalt eller vil de dog ikke svare på:

- Den snak tager vi bagefter, er de enige om.

LÆS OGSÅ:

TV: Derfor taber Blachman i aften

LÆS OGSÅ:

Cutfather har det lettest!

Årets første udstemte 'X Factor'-deltager besøger Ekstra Bladet lørdag formiddag. Hvad vil du gerne vide om Phuong & Rasmus? Send os dit spørgsmål til kontakt5@eb.dk