Derfor har X Factor-duo skiftet navn

En af grupperne i 'X Factor' har skiftet navn for at imødekomme Blachmans ønske. Men de er ikke villige til alt

The artists formerly known as Simbel - nu Tandberg & Østenby. (Foto: Mogens Flindt).
The artists formerly known as Simbel - nu Tandberg & Østenby. (Foto: Mogens Flindt).

'X Factor'-gruppen Tandberg & Østenby hed oprindeligt Simbel, da de mødte op til audition. Nu har de skiftet navn, fordi deres mentor, Thomas Blachman, ikke var tilfreds.

- Blachman kunne ikke lide det. Det var for simpelt. Men vi kan faktisk godt lide det nye navn Tandberg & Østenby. Det kendetegner os lidt mere.

Gruppen kan dog godt være lidt nervøs for, hvordan seerne tager imod det nye navn.

LÆS OGSÅ:

Rosendahl skifter stil: - Nu vil jeg mærke mig selv

- Måske skaber det lidt forvirring. Nogle kalder os Simone og Isabella, nogle kalder os for Simbel, og nogle kalder os for Tandberg & Østenby.

Hele vejen gennem de indledende programmer har de to piger fra Tandberg & Østenby været i tvivl om, hvordan Blachman egentlig har det med dem. Og hvad han kunne finde på at kræve af dem.

- Nu har vi ændret navn. Vi er her jo for at udvikle os og for at blive udfordret. Og måske få rykket nogle grænser. Men vi vil stadig have os selv med hele vejen. Hvis der er noget, vi ikke bryder os om, så gør vi det ikke. Og det accepterer han, fortæller de.

SE OGSÅ:

TV: Blachman sviner Andreas Bo

Inden navneskiftet havde gruppen sørget for at få trykt t-shirts med gruppenavnet Simbel. De kan ikke længere bruges i programmet.

- Dem sover vi i nu. Det er lidt ærgerligt, for vi havde jo lavet både bannere og t-shirts. Vi må bare lave nogle nye. Længere er den ikke, griner gruppen.

Tandberg & Østenby optræder med Britney Spears' 'Toxic' i showet fredag aften.

LÆS OGSÅ:

TV: Ukendte sange i X Factor