TV: TV3-vært i voldsomt cykelstyrt

Jon Mikkelsen, der er vært på TV3-programmet 2 boliger 1 pris, brækkede to ribben, punkterede en lunge og måtte sys med ni sting efter grim ulykke under tv-optagelser - se styrtet her

Jon Mikkelsen måtte en tur forbi hospitalet med adskillige skader efter et grimt styrt under tv-optagelserne til 2 boliger 1 pris på TV3. (Foto: Privat)
Jon Mikkelsen måtte en tur forbi hospitalet med adskillige skader efter et grimt styrt under tv-optagelserne til 2 boliger 1 pris på TV3. (Foto: Privat)

Under optagelserne til TV3's nye boligprogram 2 boliger 1 pris gik det grueligt galt for den ene af de to værter.

Jon Mikkelsen, der sammen med medværten Rasmus Soele Nielsen rejser ud i verden og ser på ferieboliger, skulle cykle ned af en gruset bjergvej i Spanien som en del af optagelserne til programmet.

Men undervejs går noget galt, og Jon Mikkelsens cykel forsvinder pludseligt under tv-værten og efterlader ham i store smerter i en grøft.

Rystet medvært
Styrtet medførte voldsomme skader på tv-værten, der brækkede to ribben, punkterede en lunge og blev syet i hovedet med ni sting.

Det voldsomme styrt rystede naturligvis medværten, som oplevede uheldet på nærmeste hold.

- Det var uhyggeligt. Jon var helt væk i adskillige minutter efter styrtet. Hans øjne rullede rundt i hovedet på ham, fortæller Rasmus Soele Nielsen.

Den uheldige vært blev straks kørt på hospitalet og behandlet for sine skader. Under optagelserne til programmet har de to værter rejst rundt på hele kloden og kastet sig ud i flere halsbrækkende situationer.

Optagelser afbrudt

- Vi har oplevet mange spændende, vilde og sjove ting under optagelserne til de seks programmer. Ingen havde troet, at det ville ende så dramatisk, siger Jon Mikkelsen.

Optagelserne til programmet, der blev vist i går aftes, blev efterfølgende afbrudt. Et par måneder efter blev de dog genoptaget, og i går aftes kunne seerne altså se resultatet af anstrengelserne.

Det voldsomme cykelstyrt er dog ikke med i programmet. Det kan du til gengæld se i tv-indslaget over artiklen!