Big Brother-deltagers kæreste: Vi blev forfulgt af kamerahold

Lesley Bilgrav måtte forlade Big Brother-huset efter at hendes søster var indblandet i trafikulykke. Nu raser de over SBS TV

Lesley Bilgrav nåede kun at opholde sig to dage i Big Brother-huset. (Foto: Morgens Flindt).
Lesley Bilgrav nåede kun at opholde sig to dage i Big Brother-huset. (Foto: Morgens Flindt).

I natbukser, strømpesokker og mavebluse blev den 25-årige Lesley Bilgrav onsdag aften fulgt ud af Big Brother huset for snurrende kameraer. Men overvågningen af Big Brother-deltageren stoppede ikke kun ved huset i Skovlunde. For da Lesley skulle besøge sin søster, der kørte galt samme dag, modtog hun og kæresten sms'er om, at SBS-folk stod og ventede på hende på Rigshospitalet.

LÆS OGSÅ: Drama i Big Brother huset - deltager skrider fra huset

- Vi fik sms'er i løbet af natten om, at de stod på hospitalet og ventede på os, siger Daniel, der er Lesley Bilgravs kæreste, om den dramatiske aften.

- Vi blev jagtet SBS-folk ved udgangen, og de begyndte at løbe efter hende, da hun forlod huset, fortæller Daniel om afgangen fra Big Brother huset - der snarere blev til en flugt fra SBS-folk.

Vi er ansvarlige
Hos SBS TV lyder forklaringen, at man blot sørgede for at være ansvarlig over for den 25-årige deltager.

- Det er rigtigt, at en deltageransvarlig tog ud til Lesley på Rigshospitalet. Skulle vi bare lade hende køre med kæresten?, siger Jesper Jürgensen, der er informationschef for Big Brother.

Men Lesley behøver vel ikke at have en deltageransvarlig med på hospitalet?

- En deltageransvarlig er tæt knyttet til deltagerne, og der er ikke tale om, at vi kom på ud på Rigshospitalet med et kamera. Så vi mener, det er uansvarligt ikke at følge op på, hvad der er sket med hende og søsteren, siger Jesper Jürgensen.

Men kan du forstå, at Lesley og kæresten måske har følt sig forfulgt af jer?

- Nej, det kan jeg ikke. Vi mener, det er uansvarligt ikke at støtte Lesley i situationen. Vi har også tilbudt hende hjælp i kraft af en psykolog, siger Jesper Jürgensen.

Tilbageholdt i lokale
Kæresten Daniel måtte også vente i to timer, før han kunne få kørt Lesley til hospitalet.

- Jeg blev tilbageholdt i et lokale i helt vildt lang tid og blev overvåget konstant af to SBS-medarbejderne. Jeg måtte ikke røre mig ud af stedet. For mig virkede det som om, at SBS brugte tiden på at stille kameraer op, siger Daniel.

Men hos SBS TV lyder forklaringen, at Lesley skulle gennemgå en fast procedure, og at deltageren skulle have mulighed for at tale med en psykolog, før hun forlod huset.

- Det hænger ikke sammen, at vi skulle stille kamerafolk klar til Lesleys afgang. Vi har jo allerede kameraer overalt. Men selvfølgelig skulle vi dokumentere med, at hun forlod huset, og vi havde også stillet en bil klar til hende. Men kæresten vælger så at løbe af sted med hende, siger Jesper Jürgensen.

Har det godt
Det har ikke været muligt for ekstrabladet.dk at få flere detaljer om søsteren, men hun har det efter omstændighederne godt.

- Jeg vil gerne prøve at blande søsteren udenom, siger Daniel.