Annonce:
Annonce:

Big Brother-babe lover masser af strip

Den 24-årige stripper Michella er netop blevet lukket ind i Big Brother-huset. Allerede nu lover hun god underholdning og stripshows

Michella har taget en guitar med som sin personlige ting. (Foto: Covermodel.dk)
Michella har taget en guitar med som sin personlige ting. (Foto: Covermodel.dk)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv


Big Brøler 2012?

Hvis man vil ses og elsker at være på, så er Big Brother-huset noget af et slaraffenland. Sådan har 24-årige Michella det i hvert fald.

Den veldrejede pige er netop blevet valgt som en af de 16, der de kommende dage og uger skal opholde sig i huset med de 48 kameraer og 80 mikrofoner.

LÆS OGSÅ:

Big Brother 2012: Hvilken babe vil du følge i 100 dage?

- Det bliver så fedt at blive set så meget. Jeg tror, at jeg kommer til at stå og gøre mig til for kameraerne....se mig se mig, siger den nyslåede Big Brother-deltager.

Showpige
Når Michella ikke er lukket inde i et hus med 15 fremmede mennesker, skriver hun musik og ernærer sig som stripper. Og begge dele skal hendes nye bofæller og tv-seerne nok få smagsprøver på.

Annonce:

- Jeg kommer til at lave shows herinde - både stripshows og sangshows. Jeg elsker simpelthen at lave shows - og jeg kunne godt forestille mig, at jeg hver morgen vil lave et morgenshow, når jeg skal i bad, fortæller den friske pige.

- Du virker ikke så blufærdig. Hvordan har du det med, at folk skal se dig i alle mulige situationer. Selv når du går på toilettet?

- Ha ha....de har lovet, at de ikke viser, når vi går på toilettet. Med mindre vi altså laver andet derude. Men derfor er der jo nogen, der sidder og følger med. Det er ret klamt, siger stripperen.

- Men der skal altså meget til at gøre mig pinligt berørt over noget, siger Michella.

Elsker udfordringer
- Det helt store spørgsmål er for mange, hvorfor man melder sig til Big Brother. Hvorfor har du meldt dig?

- Jeg elsker at udvikle mig og at udfordre mig selv. Jeg tror, at jeg kommer til at se sider af mig selv, jeg aldrig har set før. Det bliver superfedt, siger den syngende stripper, der har pakket 'et hav af stiletter og en kæmpe kuffert med tøj' til sin ophold hos Big Brother.

Annonce:

- Jeg har også taget sommertøj med. For jeg regner med at vinde - og så skal jeg jo være her i 100 dage, og så er det jo forår, siger hun selvsikkert.

Hvis Michella vinder Big Brother og de 500.000 kroner, der er på højkant, skal pengene gå til en jordomrejse, afslører hun.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: