Annonce:
Annonce:

Ulven Peter som stjerne i eget tv-program

Baren 'Cheap' bliver omdrejningspunktet for et nyt reality-show, hvor Peter blandt andet fortæller om forholdet med Amalie

Rammerne til det nye program lægger op til en ordenlig brandert. Foto: Henning Hjort
Rammerne til det nye program lægger op til en ordenlig brandert. Foto: Henning Hjort
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Den omtalte 'Ulv' går i ekskonens fodspor og får nu sit eget reality-program. Det bekræfter han over for ekstrabladet.dk.

- Jeg må ikke sige så meget om det, men jeg kan bekræfte, at vi er i gang med casting til et nyt program. Casting slutter klokken 12 i morgen(onsdag d. 11. januar, red.), og den 20. januar starter vi optagelserne, siger Peter Birch til ekstrabladet.dk.

Programmet skal optages på hans nye bar ved navn Cheap. Peter åbnede baren med tre andre, og nu bliver reality-tv, alkohol og festlige mennesker forenet og foreviget på et værtshus op på skærmen, i hvad der lyder som en solid opskrift på mange timers saftig underholdning.

Læs også:

Reality-party på Peters nye bar

Annonce:

Ulvens ærlige side
- Det er ikke kun mig, der skal være med. Der er en mange stærke personligheder med, og vi er meget forskellige. Der er to på casting-listen, som har været med i andet tv før. Men resten er ukendte, fordi vi også gerne vil skabe vores eget, siger Ulven Peter.

Desuden møder man en anden Peter i tv-programmet, end man har set tidligere.

- Man ser også en side af mig, hvor jeg er ærlig om mit liv og alt det med Amalie. Jeg får snakket det hele ud og fortæller, hvordan det er at gå fra en kæreste gennem to år og til at leve et singleliv igen, siger han.

Læs også:

Peter om brud: Vores sexliv var gået i stå

Og han har da også store forhåbninger om det kommende program.

- Jeg er sikker på, at det bliver en stor succes. Man kommer til at se dumme, seriøse og sjove ting. Det er et underholdningsprogram, slår han fast.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: