Blachman har fået tøjkrise af X Factor

Den enorme berømmelse fra 'X Factor' har givet Thomas Blachman en tøjkrise, men han lader det ikke stå i vejen

- Jeg er selv efterstræbelsesværdig, og det er derfor, jeg er med, siger Thomas Blachman. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
- Jeg er selv efterstræbelsesværdig, og det er derfor, jeg er med, siger Thomas Blachman. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Thomas Blachman sidder for fjerde gang i dommerpanelet på 'X Factor', som han tidligere har kaldt 'et fucking format'. Men det er efter hans eget udsagn ikke berømmelsen, der har trukket ham i arbejdstøjet igen.

LÆS OGSÅ:

DR jubler: 'X Factor' lammetævede 'Voice'

- Det er ikke for min egen vindings skyld, at jeg er med i 'X Factor'. Jeg har fået al den opmærksomhed, jeg har brug for, siger Thomas Blachman og tilføjer:

- Tværtimod. Jeg har været i en tøjkrise, der udviklede sig til en personlig krise lige siden, jeg gik ned fra 'X Factor' scenen sidste gang. Fordi jeg har kun det her tøj, og så render jeg rundt i byen, og der er jeg jo bare 'ham der fra det der program'.

Sindssyg karisma
Måske har Thomas Blachman været 'ham der fra det der program', siden han første gang satte sig i dommerstolen, da 'X Factor' havde Danmarkspremiere i 2008. Men ifølge Blachman selv er han blevet til meget mere end det.

LÆS OGSÅ:

Blachman: X Factor-vindere er røvsyge

- Når man har så sindssyg en karisma, som jeg har, så kræver det et ansvar. Det kræver noget fra en, når 2,5 millioner mennesker gerne vil have mere, siger han.

LÆS OGSÅ:Thomas Blachman har tidligere udtalt til Ritzau, at den femte sæson af 'X Factor' højst sandsynligt bliver den sidste omgang af programmet for hans vedkommende.

God livsførelse
Og grunden til, at han har takket ja til at lave en sidste sæson trods tøjkrise, er for, at han kan give danskerne en sidste lektion i god livsførelse.

LÆS OGSÅ:

TV: Blachman: X Factor fungerer ikke uden mig

- Jeg er selv efterstræbelsesværdig, og det er derfor, jeg er med. Så lille Peter hjemme i stuen kan se, at Blachman gør, hvad der passer ham, 'så kan jeg da også'. Lille Peter træder i karakter i mit nærvær og bliver lille modige Peter.