Annonce:
Annonce:

DRs juleshow er underholdning for både unge og gamle

Ditte Hansen er en fantastisk showvært med sine morsomme og satiriske tekster

Ditte Hansen sprang ud som Jesperfårekylling med nogle søde og irriterende dyr i form af unge fra Radioens Pigekor. Foto: Tariq Mikkel Khan
Ditte Hansen sprang ud som Jesperfårekylling med nogle søde og irriterende dyr i form af unge fra Radioens Pigekor. Foto: Tariq Mikkel Khan
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Selv om Medina i hvert fald til generalprøven forsøgte at se lidt voksen ud og for en gangs skyld ikke stod med bar overkrop på scenen, mens hun sang sin søde teenagesang, så var det hverken hende, Rasmus Seebach med 'Nangijala', L.O.C. og USO eller A Friend in London, der løb med opmærksomheden, da DR i dag havde generalprøve på deres store Juleshow i Tivolis Congrescenter.

Det var heller ikke Sanne Salomonsen, Lisa Nilsson og Michael Carøe eller Burghan G og Caroline Hendersson.

Faktisk var det den tysk-amerikanske klassiske violinist, David Garrett, der gav Bethovens femte en på lampen så tv-kameraerne duggede.

Glædelig jul
Juleshowet udsendes på DR1 d. 16. december, og her kan seerne møde kunstnerne, som med assistance fra DRs Underholdningsorkester og Radioens Pigekor ønsker danskerne 'glædelig jul'.

Blandt de mange optrædende er også Nabiha, Måns Zelmerlöw, Helene Fischer, Ane Brun, som gik på uden Teitur, der var sygemeldt og unge Thomas Meilstrup, der vandt DRs 'Skjulte stjerner' i efteråret..

Men uanset hvordan man vendte og drejede sig, så var det Ditte Hansen med sine og Louise Mieritzs tekster, der bandt showet sammen og fik smilet frem hos tilskuerne. Hvem har i øvrigt før hørt historien om Maria og Josef beskrevet som en gravid mindreårig og en arbejdsløs tømrer, der efter at have forsøgt alt, blev henvist til at føde på Hvidovre Hospital?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: