Annonce:
Annonce:

Tanev om Dorphs jobskifte: - Juhuuuu!

Peter Tanev prøver at være kæk, da han skal kommentere kollegaen og vennen Jes Dorphs jobskifte. Vejrværten falder dog hurtigt til patten og indrømmer, at det bare er gas

Peter Tanev må vinke farvel til både en god ven og en kær kollega. - Jeg tror, han bliver drøngod, siger vejrværten.  (Foto: Anthon Unger)
Peter Tanev må vinke farvel til både en god ven og en kær kollega. - Jeg tror, han bliver drøngod, siger vejrværten. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

LÆS OGSÅ: Jes Dorph stopper på TV 2

Jes Dorph-Pedersen kalder selv TV 2 for 'det vigtigste i mit liv ud over min familie'. Og han er ikke i tvivl om, at han kommer til at savne 'verdens bedste kolleger', når han i løbet af foråret stopper på TV 2 for at blive Champions League-vært på TV3+ fra efteråret.

'Verdens bedste kolleger' vil også savne ham, selvom hans gode ven, vejrvært Peter Tanev først forsøger at skjule det.

- Juhuuuu, siger han, da ekstrabladet.dk fanger ham kort efter nyheden om Dorphs jobskifte er kommet frem.

- Ej, det mener jeg selvfølgelig ikke. Jeg har lige skrevet en sms til ham, hvor jeg skrev tillykke, at det er fedt for ham, og at jeg tror, han bliver vildt god til det, siger Peter Tanev, der ikke vidste noget om nyhedsværtens nye fremtidsplaner.

Annonce:

- Jeg tror, det kommer som en overraskelse for mange. Det er selvfølgelig synd for både TV 2 og Nyhederne, men man kan måske også sige, at det er en pæn måde at sige, at man er kørt lidt træt i det, når man vælger at finde et andet job.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph slår Schmeichel af CL-holdet

Kan tillade sig mere
Peter Tanev har et ganske særligt forhold til sin nu snart tidligere kollega, som seerne mærker til, hver gang de er på skærmen sammen.

- Når jeg ser, at Jes er på vagt sammen med mig, bliver jeg lidt glad. Så ved jeg, at jeg kan tillade mig mere, og jeg ved samtidig, at jeg skal være forberedt på drillerier, når han lægger over til mig i forbindelse med vejrudsigten. Jeg kommer helt klart til savne de 10 sekunder, vi har der. Jeg kommer til at savne den slags små ting i hverdagen.

'Et fedt job'
Ligesom Jes Dorph er Peter Tanev inkarneret fodboldfan, så han kan ikke sige sig fri for en smule misundelse.

Annonce:

- Når man interesserer sig for fodbold, er det da et fedt job. Men jeg tror nu, at Jes bliver noget bedre til det, end jeg ville være. Jeg tror faktisk, han bliver bliver drøngod til det. Han er skide god til at huske, og så har han en stor professionalisme, siger Tanev, der også er lidt bekymret for sin gode ven, fordi sportsverdenen er et farefuldt farvand.

- Jeg ville selv frygte det. Der er ingen tvivl om, at de fleste mener, at Jes er en god nyhedsvært, men nu skal han til at bedømmes på noget andet. Han bliver vurderet af folk, der ved noget om fodbold og af folk, som tror, de ved noget om fodbold. Der kan man let træde forkert. Men han er altid godt forberedt, så han kommer hurtigt til at vinde eventuelle skeptikere, siger vejrværten, der godt kan frygte lidt, at han bliver glemt, når den nye vært får nye venner.

- Nu får han jo nogle nye medværter at ping-ponge med, såøh..., griner han.

LÆS OGSÅ: Schmeichel vil fortsætte på tv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: