Camilla Ottesen er storvildtjæger i Afrika

Tv-værten har skiftet Amager ud med Sydafrika, hvor hun og familien skal bo et år

Camilla Ottesen, hendes mand Anders, samt børnene Viggo på syv og Viola på fire, nyder familiens sydafrikanske paradis. (Foto: Anthon Unger).
Camilla Ottesen, hendes mand Anders, samt børnene Viggo på syv og Viola på fire, nyder familiens sydafrikanske paradis. (Foto: Anthon Unger).

TV3-værten Camilla Ottesen kan den kommende vinter vinke farvel til børnenes flyverdragter og i stedet hænge geværet på skulderen, når maden skal skaffes.

Sammen med sine to børn og manden Anders har hun skiftet 2300 Amager ud med den langt mere eksotiske destination Hordspruit i Sydafrika.

Her skal familien bo det næste år med udsigt til impalaer, zebraer og giraffer i stedet for Amagers knap så imponerende fauna.

- Vi var på ferie i Sydafrika i april og havde svært ved at få sagt farvel. Så vi talte om, hvad vi kunne gøre og så var jeg så heldig, at min chef var med på, at jeg flyttede herned, siger Camilla Ottesen til Ekstra Bladet.

Undervejs skal hun lave et tv-program sammen med Timm Vladimir, hvor hun skyder maden og han tilbereder den.

- Men det slutter den 23. december og derefter skal jeg være hjemmegående husmor, der går lidt på jagt, mens børnene er i skole og børnehave. Jeg glæder mig virkelig til at trække stikket ud, siger Ottesen.

Helt sindssygt
For børnene Viggo på syv og Viola på fire, har omvæltningen fra Amager allerede været til at føle på. I forgårs gik en flok på syv giraffer forbi i indkørslen.

- Det var helt sindssygt. Og der har været zebraer, impalaer, vortesvin og gnuer forbi, siger hun begejstret.

Det er også svært at være andet, når man vågner i den store, lejede villa til en udsigt, de færreste kan matche. Imponerende bjerge, grøn natur og en swimmingpool ligger lige udenfor den store terrasse.

Camilla Ottesen skiftede for nylig fra DR til TV3, hvor værterne i lange perioder ikke laver noget, men stadig er på fast løn. Derfor har det været muligt at realisere drømmen om et afbræk fra hverdagen hjemme i Danmark.

- Hvis vi skulle gøre det, skulle det være nu, inden børnene får for mange venner, som de ikke vil undvære, siger hun.

Huset på Amager er lejet ud og kun tøj og legetøj er taget med til Sydafrika,, hvor et par lykkelige unger løber jublende rundt, mens Ekstra Bladet er på besøg.