René Dif: - Jeg har spillet 100 kroner på Patrick

René Dif skal give den gas i 'Vild med dans' i aften, og han er ikke i tvivl om, hvem der løber med den endelige sejr

René Dif kan opleves i aftenens 'Vild med dans'-finale. Dog ikke som danser. (Foto: Jakob Jørgensen)
René Dif kan opleves i aftenens 'Vild med dans'-finale. Dog ikke som danser. (Foto: Jakob Jørgensen)

LÆS OGSÅ: Enighed om 'Vild med dans'-resultat

I aften, når det endelige svingom-slag skal afgøres, er det Aqua med den tidligere ’Vild med dans’-deltager René Dif, der skal levere musikken til de to pars cha-cha-cha.

– Vi skal spille ’Playmate to Jesus’, fortæller popdrengen, der heller ikke er bange for at navngive sin vinderkandidat.

– Jeg tror, det bliver Patrick Nielsen og Claudia Rex, der vinder. Faktisk er jeg så sikker, at jeg har sat 100 kroner på dem hos en bookmaker, tilføjer han.

Dif mener, at selv om Sophie Sølling og Silas Holst er vanvittig dygtige, så er det Patrick, der som gadedreng og sportsmand formår at komme bedst ’ud over scenekanten’.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-chok: Bokse-Patrick ramt af sygdom

Dansen ind under huden
– ’Vild med dans’ har i øvrigt været en oplevelse for livet for mig. Ikke bare gjorde dansen mig mere kropsbevidst og udadvendt, men jeg fik den så meget ind under huden, at jeg flere gange efterfølgende tog mig selv i at gå og smådanse, griner han.

René Dif deltog i TV2-showet i 2008 sammen med Luise Dons. Parret røg ud, da de på grund af en Aqua-koncert i Norge måtte optræde per video en fredag. Det brød seerne sig ikke om.

– Jeg var rigtig ked af at ryge ud på den måde, og hvis jeg kunne gøre det om, havde jeg gjort det, for det betød meget for mig at være med i ’Vild med dans’, understreger han.

For Dif er det i øvrigt sjovt, at Aqua skal spille til en cha-cha-cha, for det var den første dans, han dansede med Luise, og den fik de rigtig fin kritik af dommerne for.