TV: Robinson-Morten snydt for 46.500 kr.

Selvom man er mere jysk end den sorteste muld, kan man altså godt være en skidt krejler. Den vestjyske fodermester Morten sælger bogstaveligt ud - for en slik i mandagens Robinson

Morten må bittert erkende, at et håndslag er et håndslag, da han finder ud af, at han har solgt alt for billigt. (Foto: ekstrabladet.tv)
Morten må bittert erkende, at et håndslag er et håndslag, da han finder ud af, at han har solgt alt for billigt. (Foto: ekstrabladet.tv)

Det hedder sig, at jyder er så gode til at handle, at der ligefrem er jyske udtryk for det.

Derfor skulle man tro, at 39-årige Morten fra årets 'Robinson Ekspeditionen' er ekspert i at krejle, prutte om prisen og give håndsalg på en god handel.

Men i mandagens udsendelse viser fodermesteren fra Tarm, at de jyske gener langt fra er ensbetydende med, at man er en god krejler.

LÆS OGSÅ: Hugo har økuller: Tænker med den forneden

Sælger for en slik
Morten har igennem flere programmer haft en ring om halsen, som hverken de øvrige deltagere eller seerne har vidst noget om. Ringen vandt han i en dyst.

Og da ekspeditionslederen Jakob Kjeldbjerg mandag aften tilbyder ham at købe ringen, tror Morten, at han er snedig og laver en god handel.

Fodermesteren vil give afkald på sin ring for 5.000 kroner og nogle chokoladebarer. Kjeldbjergs første pris ligger på 280 kroner. Efter en god jysk budrunde ender prisen på 3.500 og lidt chokolade - og det viser sig rent bogstaveligt at være for en slik.

Jakob Kjeldbjerg fortæller nemlig - til stor fortrydelse for den jyske fodermester - at han var villig til at give 50.000 kroner for ringen og viser checken, som han ligefrem har med.

Dermed går Morten glip af 46.500 kroner, for et håndslag er jo et håndslag i en god jysk handel.

LÆS OGSÅ: Robinsons taktiske babe: Kunne have nået finalen

Se, hvilke egenskaber ringen har i klippet øverst i artiklen her.

Oplev Robinson på egen hånd: Vind en tur til 'Robinson Ekspeditionen' 2012