Mads og Anne Sofie stortudede synkront

Det var først lørdag eftermiddag, det for alvor gik op for Mads Vad og Anne Sofie Espersen, at de var ude. Og så brød helvede ud

Mads Vad og Anne Sofie Espersen smilede til fotograferne, men det var ikke rigtigt, fordi de mente det. (Foto: Jan Unger)
Mads Vad og Anne Sofie Espersen smilede til fotograferne, men det var ikke rigtigt, fordi de mente det. (Foto: Jan Unger)

Anne Sofie Espersen og Mads Vad er fredag aften tilbage i 'Vild med dans'-studiet for første gang, siden de i fredags meget overraskende måtte sige farvel til TV 2-showet.

LÆS OGSÅ: Gud, er det bare noget, jeg har drømt?

Ligner en flækket træsko
Parret stillede som altid smilende op foran fotografer, men det var som om, det var noget mere påtaget end normalt.

- Jeg ligner altid en flækket træsko, når smilet ikke når helt i bund i maven, sagde Anne Sofie, der stadig var skuffet over at måtte sige farvel.

- Jeg har båret lidt sorg i løbet af ugen. Jeg har været knust og har ikke rigtig kunnet forstå det. Jeg har fået løbet utrolig mange ture de seneste dage, siger skuespilleren.

SE OGSÅ BILLEDERNE: Anne-Sofie og Mads ude af 'Vild med Dans'

Stortudede synkront
Det var først lørdag eftermiddag, det for alvor gik op for parret, hvad der var sket aftenen forinden.

- Der ringede vi til hinanden og stortudede synkront. Vi var helt færdige, fordi vi vidste, at de andre nu var på vej til træning.

Mens Anne Sofie har løbet, har Mads Vad arbejdet sig ud af skuffelsen. Han efterlod Anne Sofie i København for at tage hjem til Aarhus lørdag.

- Jeg har jo boet på det samme hotelværelse i tre måneder, og det mindede mig bare for meget om 'Vild med dans', så jeg var bare nødt til at komme væk derfra, siger danseren, der har det underligt med at være tilbage i studiet under mere ydmyge forhold.

Der er ikke langt fra de bonede gulve til bagdøren, kunne danseren konstatere.

LÆS OGSÅ: Kun de bedste nerver kan vinde i 'Vild med dans'