TV: Liderlig topmodel 'fik tissemand i numsen'

Nanna Liin, der medvirker i Danmarks Næste Topmodel blev stangliderlig, da hun skulle fotograferes med en flok afklædte mænd

Prøvelserne har været barske, og tårerne har trillet i ansigterne på de unge modelhåb i Kanal 4's program Danmarks Næste Topmodel.

SE OGSÅ: TV: Caroline Fleming går amok på ung pige

Men i aften bliver pigerne stillet over for en opgave, der vækker glæde hos de fleste af 'topmodellerne'.

De skal lave et såkaldt photoshoot sammen med en flok afklædte og yderst velskårede mænd.

- Ham med det brune hår er den lækreste. Dét, der er lækkert ved dem, er der deres kroppe, fortæller 17-årige Nanna i programmet, mens hun laver en form for kattehvæs til kameraet.

Liderlighedsskalaen på en 10'er
Den unge århusianer, der til dagligt studerer på handelshøjskolen, er ikke bleg for at erkende, at de barmavede mænd får kinderne til at rødme.

- På min liderlighedsskala ligger jeg på 10. Uuuh, det flimmer helt, fniser hun.

Og her stopper det ikke. Nanna gør det nemlig ikke nemt for sine mandlige kolleger under photoshootet, hvor hun svinger sin numse frem og tilbage mellem de muskuløse modeller, der står klemt tæt op af hende.

Og aktion skaber jo som bekendt reaktion.

- Jeg følte godt nok, jeg fik en tissemand lidt op i numsen, lyder det trods alt en smule beklemt fra ellers bramfrie Nanna.

Se Nanna vride sig imellem de afklædte mænd og hør hende sætte ord på oplevelsen i indslaget over artiklen!

Det er i aften kl 20.00, du kan se Danmarks Næste Topmodel på Kanal 4. På kanal4.dk kan du se flere fraklip fra programmet.