Al og Tine: Vi fik blackout

Al Agami var langt fra klar til at forlade 'Vild med dans' i fjerde program. - Jeg er pæn håndbitter, lød hans reaktion på det tidlige exit

Det passede ikke Al og Tine, at de allerede skulle forlade 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)
Det passede ikke Al og Tine, at de allerede skulle forlade 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt)

Det blev sangeren Al Agami, der dansede af fredag aften. Efter en miserabel indsats i første dans røg han og partner Tine Dahl i omdans, og selvom det gik meget bedre, var det ikke nok til, at seerne stemte ham videre.

- Jeg er pæn håndbitter. Jeg ville faktisk gerne have været videre. Det er en underlig fornemmelse. I starten tænkte jeg, at jeg blev skudt i sænk med det samme. Men min søde coach Tine har givet mig en tro på det. Den tro forsvinder ikke ved, at man er blevet stemt ud, sagde en tydelig skuffet Al Agami.

LÆS OGSÅ: Hella helt rundt på gulvet: Gik i sort

Bare blackout
Hans partner Tine Dahl var også træt af at skulle sige farvel så tidligt i sin debutsæson i 'Vild med dans'. Men hun vidste godt, at deres Rock'N'Roll ikke sad i skabet.

- Den var bare væk første gang. Der var nok for mange nerver, der kom ind over, så der var bare blackout. Det er rigtig ærgerligt, når man ved, at man kunne have gjort det bedre. Så faktisk var omdansen lidt dejlig, for der viste vi, hvad vi kunne, sagde danseren.

Selvom der var skuffelse hos Al, var der også en vis stolthed at spore alligevel.

- Efter at lave så mange fejl i den første dans, var jeg glad for, at jeg bare rystede det af mig og sagde, nu gør vi det fandeme bare. Nu sparker vi bare røv i omdansen.

Det var dog ikke nok, og Al Agami og Tine Dahl var det tredje par, der røg ud af årets 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Fra Tommy Travolta til Tommy Tumling