Drama i aften: René Christensen kan redde Pia Allerslev

Der er dømt dansedrama, når seerne sætter sig til rette foran fladskærmen i aften

René Christensen kan måske sikre Pia Allerslevs overlevelse i 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt/Martin Høien/collage - ekstrabladet.dk)
René Christensen kan måske sikre Pia Allerslevs overlevelse i 'Vild med dans'. (Foto: Mogens Flindt/Martin Høien/collage - ekstrabladet.dk)

Sidste fredag vendte Tommy Kenter rundt på alt, da han gav alle de unge baghjul, og det har sendt spiludbyderne på overarbejde.

For selv om der måske ikke var tale om den mest formfuldendte og elegante jive, var den sprudlende og sjov, fordi en 61-årig kunne eksplodere på den måde.

I hvert fald har spillefuglene besluttet, at de nu vil satse sparepengene på, at Tommy Kenter vinder ’Vild med dans’, og det er jo en herlig tanke.

LÆS OGSÅ:

Tommy 'Travolta': Tør ikke se sig selv i spejlet

Indlagt med tarmslyng
I den anden ende af feltet fik Pia Allerslev ny makker i går, da Michael Olesen aftenen forinden var blevet indlagt på hospitalet med tarmslyng.

Det kan vise sig at blive den ulykkelige ting, der giver hende tilstrækkeligt med sympatistemmer til at blive i danseshowet, for seerne vil ønske Michael Olesen god bedring ved at støtte det nye par.

– Rene er heldigvis en erfaren herre – både i ’Vild med dans’ og mambo. Jeg tror, jeg kan mine trin så godt, at det bliver mig, der skal – så godt som jeg nu kan – forklarer Rene koreografien, for den ændres ikke, sagde Pia Allerslev i går.

Den københavnske kulturborgmesters glæde ved at danse skaber opmærksomhed. Og selv om bookmakerne alle som en stemmer hende ud i aften, kan valget af René Christensen som redningsmand vise sig at være ’den sikre overlevelse’.

LÆS OGSÅ:

Vild med dans-krise: Danser indlagt

For tæt på Larrain
’Vild med dans’-fans kan sikkert huske, at René Christensen er den elegante danser, der fik ørene i maskinen eller rettere knæene op i smækhøjde, da han dansede med Paula Larrain og ifølge hendes daværende husbond, Mads Holger, kom for tæt på fruen.

Kaya Brüel og Steen Lund kom skidt af sted i fredags.

At en mand med så mange års erfaring begynder dansen for tidligt og dermed bringer partneren i uføre, er uhørt.

Derfor var Steen Lund også fuld af selvbebrejdelser og skyld, da han forlod ’Vild med dans’ i fredags.

Men udsigten til en lækker mambo og de mange trøstende og støttende ord ikke mindst på Facebook har fået humøret tilbage hos parret, der satser på at gøre det vildeste comeback.