Tommy 'Travolta': Tør ikke se sig selv i spejlet

Favoritværdighed forpligter – også for Tommy Kenter og Marianne Eihilt, og Marianne vil som 'gammel' konkurrencedanser gøre sit yderste for ikke bare at bevare, men også cementere sin førerposition

Tommy Kenter har det svært med favoritrollen, selvom han for alvor dansede sig ind i danskernes hjerter sidste fredag. (Foto: Mogens Flindt)
Tommy Kenter har det svært med favoritrollen, selvom han for alvor dansede sig ind i danskernes hjerter sidste fredag. (Foto: Mogens Flindt)

Derfor er der lagt op til et drama i aften, når kampen 'fløjtes i gang', og de tidligere favoritter hos bookmakerne kommer på gulvet.

– Jeg giver ikke en snus for de bookmakere. De kan ikke deres arbejde. Ingen kan regne med dem. Marianne og jeg vil danse, til blodet springer, for jeg er blevet vild med dans.

- Men hvor vi kommer til at ligge i feltet, aner jeg ikke. Jeg er min alder taget i betragtning taknemmelig, bare jeg ikke ryger ud, siger Tommy 'Travolta' Kenter.

Tommy har ingen fornemmelse af, hvordan han tager sig ud i sin rock and roll i aften, for han nægter at se sig i spejlene i træningslokalet.

Vild med dans-krise: Danser indlagt

Intet forhold til vinderchancer
– Det er nogle rigtig kedelige spejle, der er her. De er ikke, hvad de har været, griner han.

For Tommy er dansen den eneste sport, der også handler om følelser.

– Jeg har aldrig dyrket sport før af samme grund, og selv om jeg sikkert bliver uvenner med en masse sportsfolk, vil jeg fastholde, at det kun er i dansen, at man har følelserne med.

LÆS OGSÅ:

Anne Sofie i grimt styrt til 'Vild med dans'-træning

Om han og Marianne ender som vindere af 'Vild med dans', har den 61-årige skuespiller ikke talt om.

– Hvis jeg nogensinde har drømt om at vinde 'Vild med dans', må det have været i et mareridt. Et vindertrofæ har jeg intet realistisk forhold til.