'Smart' Robinson-taktik gav bagslag: - Noget lort!

Søfolket troede, de var noget så snedige, da de lod sig tabe i mandagens Robinson dyst. Men det viste sig at være en fatal fejlvurdering for Stevan. - En brøler, medgiver han

Stevan er ude af Robinson. - Jeg kan vælge at pege fingre og sige, at det er de andres skyld. Men jeg vælger at være en mand og indrømmer, at det blandt andet er min egen skyld. (Foto: TV3/Lotta Lemche)
Stevan er ude af Robinson. - Jeg kan vælge at pege fingre og sige, at det er de andres skyld. Men jeg vælger at være en mand og indrømmer, at det blandt andet er min egen skyld. (Foto: TV3/Lotta Lemche)

Det er ikke første gang, at der er nogle deltagere i årets 'Robinson Ekspeditionen', der tror, at de er smartere end de producere, der producerer realityprogrammet med henblik på at underholde på 14. år.

Og ganske som da Havholdet pådrog sig en forbandelse ved at bryde igennem et hegn på trods af et skilt med tydelige advarsler, gav det også denne gang bagslag.

LÆS OGSÅ: TV3 ville presse Robinson-deltager til at fortsætte

Var imod beslutningen
Søfolket lod sig mandag aften tabe programmets dyst med vilje for at få deres 'udlånte' holdkammerat Jens tilbage med det samme. Men det viste sig at være noget nær verdens dårligste idé - i hvert fald for Stevan.

- Det er noget lort, at jeg ryger på sådan en fejlvurdering. Og jeg tænkte selvfølgelig, at vi havde begået en brøler, siger Stevan, der fik fire stemmer i Ø-rådet, mens Dinna fik tre.

- Det var vores allesammens idé, at vi skulle smide os med vilje. Så vidt jeg husker var det holdets taktikere Nima og Jimmy, der var primus motor for vores beslutning om at tabe med vilje. Og de fik lynhurtigt folk med på ideen. Jeg mener bestemt, at jeg er lidt imod det sammen med en mere. Jeg husker ikke hvem, siger aftenens udstemte uden dog at ville lægge hovedet på blokken.

- Det er tre måneder siden optagelserne nu, så jeg husker ikke alle detaljer. Men jeg mener, at grunden til, at jeg netop ikke var med i den dyst, var, at jeg ikke ville lade mig tabe med vilje, forklarer Stevan, der mener, at Søfolket kun røg i Ø-rådet, fordi de lod sig tabe med vilje.

- Vi kunne have nakket dem til hver en tid, slår han fast.

LÆS OGSÅ: TV: På skideren i Robinson