Nordeuropas største bryster i dit tv

Linselusen Linse Kessler og hendes to liter store silikonebryster fylder din tv-skærm i aften. - Jeg elsker at se mig selv på tv, siger Mikkels storbarmede søster

Linse Kessler er klar til at blive en udskældt realitystjerne. - Folk har jo allerede en holdning til mig. Nogen en god, andre en dårlig. Det er jeg ligeglad med. Mor har altid lært mig, at jeg skal lade være med at tage mig alt for meget af, hvad andre mener. (Foto: Linda Johansen)
Linse Kessler er klar til at blive en udskældt realitystjerne. - Folk har jo allerede en holdning til mig. Nogen en god, andre en dårlig. Det er jeg ligeglad med. Mor har altid lært mig, at jeg skal lade være med at tage mig alt for meget af, hvad andre mener. (Foto: Linda Johansen)

Sidste år var det 'Amalies Verden', vi blev budt ind i på TV3. Fra i aften er det 'Familien fra Bryggen', der deler deres liv med tv-seerne.

Det er ikke en hvilken som helst familie fra Bryggen. Det er familien Kessler med bokser Mikkel, hans brystbombe af en søster Linse, deres mor Ann og Linses 21-årige datter Stephanie.

Skønt at se mig på tv
Det er egentlig Mikkel, der som verdensmester i boksning, er den største stjerne i familien. Men det er som oftest Linse eller måske nærmere hendes bryster med to liter silikone i hver, der løber med opmærksomheden i de kulørte blade og tabloidpressen. Derfor er det er da også hende, der har den bærende rolle i familieprogrammet.

En rolle, der passer hende rigtig godt, afslørede hun, da hun onsdag formiddag så premiereprogrammet sammen med sin mor og datter, mens bror Mikkel var i træningslejr.

- Det er skønt at se sig selv på tv. I love seeing myself on tv. Jeg er nok den, der elsker det allermest, siger Linse.

- Hvorfor er du sådan en linselus?

- Jeg tror virkelig, at det var, fordi jeg var så pisse grim, da jeg var lille. Og så synes jeg jo selv, at jeg er blevet meget meget lækrere. Og så vil jeg bare gerne få taget flotte billeder og åbne bladet næste uge og sige, ’Ej prøv at se, hvor flot jeg er’, siger hun.

Danmark må æde mig
Mens mor Linse er helt klar til at springe ud som realitystjerne, så skal hendes 21-årige datter lige vænne sig til tanken.

- Jeg er ikke ligesom min mor. Jeg er jo ikke linselus på samme måde. Hvis min mor ser et kamera, er hun jo klar. Så er der strutmund for alle pengene. Jeg er lidt mere den, der kravler ned under bordet. Men jeg er jo min mors datter, så jeg synes jo også, at det er sjovt, siger Stephanie og uddyber:

- Det er nok ikke rigtig gået for mig, at vi måske bliver semikendte. Men det er jo bare at æde lorten, og så må Danmark æde mig, smiler den 21-årige kvinde, der til dagligt arbejder i mors stripklub Nyhavn Redlight.

Overraskelse for mor og datter
Oprindeligt blev Linse spurgt, om hun ville være med i et program om 'Linses liv, hendes veninder og familie'.

- Jeg tænkte straks, 'Ja det skal vi sgu da!'. Jeg kan jo godt lide at være på. Der er jo rigtig mange, der tænker, 'Ej hende silikonedåsen er sgu da bare for dum og for åndssvag'. Og måske kan de se det her og tænke, hun er faktisk et meget sødt menneske og meget kærlig. Men med sine egne meninger.

Men mens Linse var helt med på legen, så var hendes datter ikke helt klar over, hvad hun gik ind til.

- Det kom egentlig som en overraskelse. Det var sådan lidt, vil du være lidt med og lidt mere med, og til sidst endte jeg med at være en hel del med, fortæller Stephanie, der ikke var ene om at blive overrasket.

- Jeg vidste slet ikke, jeg skulle være med. Det var min datter, der kom og sagde, at hun lige tog nogle kameraer med, og så skulle vi spise morgenmad, og så efterhånden skulle min hund være med, og så skulle de med på værtshus, siger mor Ann.

Se 'Familien fra Bryggen' på TV3 i aften klokken 21.