Blev droppet af Marie Frank

Endte som andetvalg i 'Skjulte Stjerner': Det gik lidt ud over hans forfængelighed, men nu har Jonas tilgivet sin mentor

Jonas glæder sig helt vildt, selv om han er med på afbud.(Foto: Berigus Hermansen/DR)
Jonas glæder sig helt vildt, selv om han er med på afbud.(Foto: Berigus Hermansen/DR)

Jagten på Danmarks skjulte sangstjerner er netop skudt i gang på DR, hvor de otte kendte mentorer har været landet rundt for at finde den partner, som de i de kommende fredag skal synge duet med.

I premieren på ’Skjulte Stjerner’ droppede Marie Frank den talentfulde Jonas, lige inden dørene til den forjættede showbiz-verden åbnede sig for ham.

Jonas Bækkeskov Hansen havde ellers lige set det hele for sig.

Nu skulle han være rockstjerne – med hjælp fra Marie Frank.

– Det er aldrig sjovt at blive vraget – hverken i et parforhold eller i et musikalsk forhold. Men altså der var ingen tårer ... det var mere min forfængelighed, der blev ramt, siger Jonas Bækkeskov Hansen til Ekstra Bladet.

En stor tilfældighed
Heldigvis for det 36-årige stortalent sprang Marie Franks førstevalg fra – og efterskolelæreren fra Præstø er derfor at finde på scenen, når ’Skjulte Stjerner’ på fredag sender det første liveshow.

– Mit liv er en stor tilfældighed, så det er typisk, at der sker sådan noget, siger Jonas, der havde lagt talentshowet bag sig, da Marie Frank efter 14 dage kom tilbage og gik tiggergang.

– Jeg tænkte bare: ’Hvad vil de nu?’, da kameraholdet dukkede op igen, men jeg blev selvfølgelig vildt glad. Og så var det lige på min datters fødselsdag, de kom, så det var bare fedt, griner Jonas, der i første omgang blev valgt fra, fordi Marie Frank syntes, at han næsten var for professionel til programmet.

Jonas Bækkeskov Hansen er da også så prof, som en amatør næsten kan være.

Senere på måneden udsender han sammen med sit band Fargo sit første album, der bærer titlen ’Don't Go South’.