Claudia i latterlig stærke smerter: Det var min skyld

Skadede Claudia Rex tager dommernes dårlige point i 'Vild med dans'-premieren på sine skuldre. - Det er mit ansvar, at Patrick danser godt, sagde hun

Claudia Rex kaldte det uvirkeligt, at hun og Patrick Nielsen i den grad fik stryg af dommerne. - Det var lidt som at få et slag i hovedet, sagde hun. (Foto: Mogens Flindt)
Claudia Rex kaldte det uvirkeligt, at hun og Patrick Nielsen i den grad fik stryg af dommerne. - Det var lidt som at få et slag i hovedet, sagde hun. (Foto: Mogens Flindt)

Claudia Rex var med egne ord i 'latterlig stærke smerter', da hun sammen med dansepartner Patrick Nielsen lagde ud med en cha cha cha i premiereudgaven af 'Vild med dans'.

Den smukke danser styrtede torsdag på sin scooter og slog sit knæ alvorligt. Og det var ikke eneste slag, Claudia skulle få denne weekend.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex i grim ulykke

Følte det gik godt
Dommerne skrabede bunden med point og gav kun det unge par ni point. Det blev til en klar sidsteplads.

- Jeg ved ikke, hvad der skete. Vi følte efter dansen, at det var gået godt. Men jeg har været virkelig meget væk i hovedet på grund af mit knæ, forklarede Claudia efter den skuffende indsats.

LÆS OGSÅ: Claudias knæ holdt - det gjorde takten ikke

Bad til Gud og ånderne
- Jeg føler, det er min skyld. Det er mig, der er træneren. Det er mit ansvar, at Patrick danser godt. Og det gør han. Men der skete noget med musikken i dag. Jeg er nødt til at gå hjem og se dansen igen, for jeg ved ikke præcist, hvad det var, der gik galt

Danseren og bokseren blev dog reddet af seerne, der overlod farezonen til Eva Nabe Poulsen og partner Anders Jacob.

- Jeg er så glad for, at vi er videre. Vi bad til Gud og alle vores ånder, og det hjalp åbenbart, smiler den unge danser.

LÆS OGSÅ: Ukendte Eva ikke kendt nok til Vild med dans