Personlighed er afgørende i 'Vild med dans'

Dommerne i Vild med dans er enige om, at personligheden tæller en hel del, når de bedømmer de 12 par

LÆS OGSÅ: Her er favoritterne til 'Vild med dans'

Når TV 2 fredag aften blænder op for den ottende sæson af Vild med dans, skal de fire dommere have styr på hele 12 nye par mod de sædvanlige 10.

- Det bliver et langt efterår, sukker Anne-Margrethe Laxholm, også kaldet Laxen, og griner.

Hun skal med sine to meddommere fra de tidligere sæsoner, Britt Bendixen og Jens Werner, samt den nye mand i dommerpanelet, Nikolaj Hübbe, dømme de 12 par. Og det er noget, Britt Bendixen ser frem til.

- Det er nogle spændende personligheder, der er med i år. Jeg tror, at de kan komme med nogle sjove, rappe bemærkninger, siger Britt Bendixen med de obligatoriske to par briller i håret.

Det skal ånde af personlighed
Hun bakkes op af Jens Werner, der fortæller, at han lægger stor vægt på dansernes personlighed, når han skal bedømme de forskellige danse.

- Hæl og tå skal naturligvis være rigtigt, men når det er sagt, så betyder personligheden altså også noget for os dommere, siger Jens Werner, der suppleres af Britt Bendixen:

- Når man danser, handler det jo også om at fortælle en historie, og der spiller personligheden altså meget ind. Dansen og danseren skal ånde af personlighed, siger hun.

Fredag aften klokken 20.00 afsløres det, om de 12 deltagere har den rette mængde personlighed til at imponere dommerpanelet.