De bliver parret i ’Vild med dans’

Det bliver endnu en gang Marianne Eihilt, der skal svinge showets gamle mand

Marianne Eihilt drømmer ikke om at danse med en ung latino - Tommy Kenter vil være en fin partner, siger hun. (Privafoto)
Marianne Eihilt drømmer ikke om at danse med en ung latino - Tommy Kenter vil være en fin partner, siger hun. (Privafoto)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hun fik handymand Erik Peitersen og den tidligere speedwaykører Ole Olsen op på tå, og nu skal Marianne Eihilt igen svinge en af feltets ældre herrer, når TV 2 i efteråret blænder op for den ottende omgang ’Vild med dans’.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger vil den aarhusianske danser nemlig blive parret med 61-årige Tommy Kenter til årets dansekonkurrence.

- Altså det har jeg ikke hørt noget om endnu, siger Marianne Eihilt til Ekstra Bladet.

- Men hvis jeg får ham, vil jeg have det fint med det. For mig er det det personlige, der betyder noget. Jeg behøver ikke en ung latino, siger hun og afslører, at drømmepartneren er en, der ikke nødvendigvis danser godt,men som er villigt til at lære det.

- Hvis det bliver ham, skal vi nok få det sjovt. Jeg tror godt, at vi vil kunne harmonere, siger Marianne Eihilt, der for tiden døjer med en skade i sin ene fod.

Espersen og Vad
Det bliver svenske Tobias Karlson, der får fornøjelsen af at danse med Hella Joof, mens skuespiller og sangerinde Kaya Brüel skal lære de svære trin af Steen Lund.

Ekstra Bladet har tidligere skrevet, at udenrigsminister Lene Espersens lillesøster, skuespiller Anne Sofie Espersen, skal danse med Silas Holst. Men Anne Sofie Espersens rigtige dansepartner er sidste års vinder, Mads Vad.

LÆS OGSÅ: Ny vejrgudinde i Vild med dans

LÆS OGSÅ: 61-årig deltager i Vild med dans

Blandt de øvrige nydansere er derudover Nicolaj Kopernikus, Al Agami og Patrick Nielsen.

Hos de professionelle dansere har Thomas Evers Poulsen, Vickie Jo Ringgaard, Katrine Bonde og Mie Moltke meldt fra i år. Til gengæld er Claudia Rex, Karina Frimodt, Viktoria Franova og Michael Olesen klar til endnu en vals. Og så er der hele to prof-debutanter: Julie Vestergaard og Tina Dahl.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+